Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-02-2014

Καζάζης, Νικολάκη «Στο Φιλέ» της NOVA

Rate this item
(0 votes)
Οι προπονητές των ομάδων του Ολυμπιακού στο βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, Δημήτρης Καζάζης και Γιάννης Νικολάκης αναλύουν τα σχέδια τους στον Παντελή Λώλη.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Στο Φιλέ» μέσα από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD στην οποία καλεσμένοι θα είναι οι δύο τεχνικοί των Πειραιωτών.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο κόουτς της «ερυθρόλευκης» γυναικείας ομάδας Γιάννης Νικολάκης επισκέπτεται το στούντιο της Nova στην Κάντζα και μιλάει στον Παντελή Λώλη για τους στόχους της ομάδας του. Από το «Μελίνα Μερκούρη», ο Δημήτρης Καζάζης, σε απευθείας σύνδεση, κάνει απολογισμό της έως τώρα παρουσίας της ανδρικής ομάδας και ανοίγει τα χαρτιά του για την κατάκτηση του νταμπλ.

Επίσης κατά την διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Volley League.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Καζάζης, Νικολάκη «Στο Φιλέ» της NOVA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject