Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-05-2014

Oι τελικοί της Volley League ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)
H σειρά των τελικών της Volley League μεταφέρεται στην Αλεξανδρούπολη, ανάμεσα στον Εθνικό και στον Ολυμπιακό και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί!
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 3 Μάιου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3 τον 3ο τελικό ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στον Ολυμπιακό. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο τεχνικός της Λαμίας, Κώστας Δεληκώστας, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Τάσος Μπαϊρακτάρης και Γιώργος Πανταζίδης.
 
Από τις 18:30 τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα, με το pre game show και τον Παντελή Λώλη να φιλοξενεί τον προπονητή της Λαμίας, Κώστα Δεληκώστα ο οποίος θα δώσει τα προγνωστικά του για το παιχνίδι και θα σχολιάσει την έως τώρα σειρά των τελικών. Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το post game show με όλα τα παραλειπόμενα και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
 
Ο Ολυμπιακός μετά τα δύο πρώτα συναρπαστικά παιχνίδια στα οποία έκανε την ανατροπή, προηγείται στην σειρά των τελικών με 2-0 νίκες και θέλει άλλη μια προκειμένου να πανηγυρίσει τον τίτλο, την στιγμή που ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα επιδιώξει μπροστά στους φιλάθλους τους να μειώσει σε 2-1 και να στείλει την σειρά σε 4ο τελικό.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων από το Novasports 3 έχει ως εξής:
Σάββατο 3/5 19:00 3ος τελικός Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός
Κυριακή 4/5 18:00 4ος τελικός Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός (εφόσον χρειαστεί)
Πέμπτη 8/5 19:00 5ος τελικός Ολυμπιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης (εφόσον χρειαστεί)
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Oι τελικοί της Volley League ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject