Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-04-2013

Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

Rate this item
(0 votes)

Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ στην 95η  συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της στο ΟΑΚΑ αποφάσισε:

 

Σχετικά με το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13 μετά από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκε η επικύρωση να γίνει σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ.

Συμφωνήθηκε η υλοποίηση της πρότασης για την διοργάνωση τουρνουά μπιτς βόλεϊ των ομάδων που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΑΠ. Οι όροι και οι προϋποθέσεις θα αποφασιστούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Συζητήθηκε η πρόοδος των διαπραγματεύσεων της ΕΣΑΠ με την ΟΠΑΠ ΑΕ για την ανανέωση της χορηγίας αγωνιστικής περιόδου 2013-14.

Συζητήθηκε το κεφάλαιο της Ανάπτυξης του ανδρικού βόλεϊ. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης και εκπρόσωπος της Νίκης Αιγινίου, Δημήτρης Αυλίδης ανέπτυξε στο Δ.Σ. τις προτάσεις του σχετικά με τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να τεθούν οι βάσεις για ενιαία φιλοσοφία στην Ανάπτυξη και υποστήριξη των συλλόγων που καλλιεργούν το ανδρικό βόλεϊ.

Εξετάστηκαν ενδελεχώς οι προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΠΑΣΑΠ στην ΕΣΑΠ για την βελτίωση του επαγγελματικού βόλεϊ και συμφωνήθηκε να γίνει η επεξεργασία τους και μετά την Πάσχα θα γίνει συνάντηση με το προεδρείο του ΠΑΣΑΠ.

Συζητήθηκε το ζήτημα των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα 2013-14 και ανατέθηκε στο νομικό και αγωνιστικό τμήμα να κατατεθούν οι προτάσεις τους που θα συζητηθούν στο επόμενο Δ.Σ.

Επίσης έγινε αγωνιστικός απολογισμός του πρωταθλήματος VolleyleagueΟΠΑΠ και άπαντες συμφώνησαν πως η αγωνιστική περίοδος έκλεισε με απόλυτη επιτυχία και κατατέθηκαν προτάσεις για περαιτέρω αναβάθμιση.

Έγινε ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ από τους υπευθύνους των τμημάτων της ΕΣΑΠ (αγωνιστικό, marketing, επικοινωνίας).

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject