Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-05-2013

Ψάρρας: «Μαζί θα αλλάξουμε πολλά»

Rate this item
(1 Vote)

Το προεδρείο του ΠΑΣΑΠ και μέλη του συνδικαλιστικού οργάνου των Ελλήνων βολεϊμπολιστών παρέθεσαν δείπνο στους ρεπόρτερ του βόλεϊ σε εστιατόριο στο Κέντρο της Αθήνας και συνομίλησαν μαζί τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό επαγγελματικό βόλεϊ, τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με την είσοδο και των αθλητριών στον ΠΑΣΑΠ αλλά και για τις δράσεις που πρέπει να ληφθούν ώστε οι βολεϊμπολίστες και οι βολεϊμπολίστριες να δημιουργήσουν ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας για τις νέες γενιές.

 

«Όλοι μαζί έχουμε να κάνουμε πολλά και να αλλάξουμε πολλά. Η κρίση μας δυσκολεύει και μας φρενάρει αλλά δίνει και την ευκαιρία για μεγάλες αλλαγές. Οι Έλληνες παράγοντες πρέπει να είναι στο πλευρό μας και εμείς στο πλευρό τους. Πρέπει να πορευτούμε μαζί για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να βρούμε λύσεις», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Σάκης Ψάρρας ο οποίος με τη σειρά του άκουσε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Επίσης, αθλητές και αθλήτριες προανήγγειλαν σειρά προτάσεων προκειμένου το επαγγελματικό αλλά και γυναικείο βόλεϊ να αντέξει στην κρίση, αλλά και δυναμικές δράσεις σε διεθνείς οργανισμούς.

Παρόντες ήταν ο Βασίλης Μηνούδης, ο Σωτήρης Πανταλέων αλλά και οι Μαρία Νομικού, Αθηνά Παπαφωτίου, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Ειρήνη Kελεσίδου οι οποίες αποτελούν τα νέα μέλη του ΠΑΣΑΠ.

Φωτό

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Ψάρρας: «Μαζί θα αλλάξουμε πολλά»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject