Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-05-2013

Συμφωνία ΕΣΑΠ - ΠΑΣΑΠ για κοινό πλάνο δράσης

Rate this item
(0 votes)
Εποικοδομητική συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης για ζητήματα που αφορούν το μέλλον του επαγγελματικού βόλεϊ, τις σχέσεις ΕΣΑΠ - ΠΑΣΑΠ και τις εργασιακές σχέσεις των βολεϊμπολιστών με τα ΤΑΑ έγινε μεταξύ του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου, του ταμία Κώστα Ρωμανού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ Σάκη Ψάρρα και του διευθυντή του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών Βασίλη Μηνούδη.
Για περίπου τρεις ώρες οι εκπρόσωποι των ΤΑΑ και των επαγγελματιών αθλητών συζήτησαν και κατέγραψαν προτάσεις προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα αλλά και να υπάρξει πλάνο κοινής δράσης για δημιουργική συνεργασία.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν:

Να υπάρξει συνεργασία για τη σύνταξη του νέου συμβολαίου των αθλητών.

Η επαναλειτουργία των Επιτροπών Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Το καθεστώς αδειοδότησης των ΤΑΑ και τις υγιείς προϋποθέσεις που πρέπει να έχουν για να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα. Η ΕΣΑΠ μάλιστα επιφυλάχθηκε να φέρει το θέμα στο επόμενο Δ.Σ.

Η ΕΣΑΠ να συνδράμει τον ΠΑΣΑΠ για εκδήλωση που προετοιμάζει για την μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

Συζητήθηκαν εργασιακά θέματα. Οι αθλητές έθεσαν αίτημα μίνιμουμ καθημερινής απασχόλησης τις 4 ώρες και παράλληλα τέθηκαν τα χρονικά περιθώρια για την ισχύ των ετήσιων συμβολαίων.

Αποφασίστηκαν κοινές δράσεις ΕΣΑΠ – ΠΑΣΑΠ σε θέματα αθλητικών δραστηριοτήτων των αθλητών κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου όπως προπονητικά καμπ, τουρνουά beach volley, σεμινάρια επιμόρφωσης αθλητών κλπ.

Συμφωνήθηκε τακτική επικοινωνία μεταξύ των δύο φορέων.

 

Φωτογραφία: Από αριστερά ο Κώστας Ρωμανός, ο Παντελής Ταρνατόρος, ο Σάκης Ψάρρας και ο Βασίλης Μηνούδης.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Συμφωνία ΕΣΑΠ - ΠΑΣΑΠ για κοινό πλάνο δράσης
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject