Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
07-10-2015

Επίσκεψη της HIBOU Academy στην ΕΣΑΠ

Rate this item
(0 votes)

Τα γραφεία της ΕΣΑΠ επισκέφτηκαν σήμερα οι σπουδαστές της HIBOU Academy, μετά από αίτημα του ΠΑΣΑΠ καισυνεργάτη της Ακαδημίας, το οποίο έγινε άμεσα δεκτό.

 

Η HIBOU Academy σε συνεργασία με καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς από όλο τον κόσμο, στοχεύει στη δημιουργία εκπαιδευτικών κόμβων συνεργασιών και ειδικών προγραμμάτων , ανταλλαγή πρακτικών και τεχνογνωσίας, σύνδεση της εκπαιδευτικής κοινότητας με την αγορά, ανάπτυξη ουσιαστικών συνεργιών και δράσεων με τελικό στόχο τη διαμόρφωση ισχυρών στελεχών στην αθλητική παγκόσμια αγορά.

Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην ΕΣΑΠ, παρουσιάστηκε στους σπουδαστές  , το οργανόγραμμα και οι δράσεις της ΕΣΑΠ και ακολούθησε συζήτηση, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο συνεργασίας σε εθελοντική βάση με σπουδαστές της ακαδημίας στο πλαίσιο της πρακτικής δράσης και της ανταλλαγής  τεχνογνωσίας.

Την παρουσίασηέκανε ο Υπ. Marketingτης Ε.Σ.Α.Π.,  B. Παπαγεωργίου ενώ στο workshopσυμμετείχαν επίσης, η  Υπ. Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Έφη Μπούρα  ο Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π. Βασίλης Μινούδης καθώς και οι συνεργάτες της HIBOU Academy, Δικαία Χατζηευσταθίου και Θάνος Καραγκρούνας.

hibou3.jpghibou1.jpghibou2.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Εκδηλώσεις Επίσκεψη της HIBOU Academy στην ΕΣΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject