Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-06-2013

Oι αποφάσεις της 95ης συνεδρίασης της ΕΣΑΠ

Rate this item
(0 votes)
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ στην 95η συνεδρίαση του έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εγκρίθηκε η τηλεοπτική σύμβαση με τη NOVA με τριετή διάρκεια, δηλαδή, μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Οι όροι της συμφωνίας θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου.

2.Επικυρώθηκε η βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου 2012-13.

3.Αποφασίστηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις για τις προ-αδειοδοτήση των ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

4.Αποφασίστηκε όπως, έως 15 Ιουλίου 2013 όπως να κατατεθούν και εγκριθούν οι φάκελοι όλων των ΤΑΑ για προ-αδειοδότηση συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14 όχι μόνο με τα αγωνιστικά κριτήρια της περιόδου 2012-13 αλλά και με τα οικονομικά και ασφαλιστικά κριτήρια, παράλληλα και με τις προϋποθέσεις για την βιωσιμότητα τους.

5.Απερρίφθη το έγγραφο αίτημα της ΕΟΠΕ για άνοδο τριών ομάδων στην Volleyleague ΟΠΑΠ από την περίοδο 2014-15 με ταυτόχρονο υποβιβασμό τριών ομάδων από την ΕΣΑΠ την περίοδο 2013-14.

6.Συστάθηκε επιτροπή από τους κυρίους Γιώργο Λεονταρίτη, Χρόνη Ακριτίδη, Δημήτρη Αυλίδη που θα διερευνήσει τις προϋποθέσεις για «κλειστό» πρωτάθλημα από την περίοδο 2014-15.

7.Αποφασίστηκε όπως προωθηθούν στον υφυπουργό αθλητισμού για την έκδοση σχετικού διατάγματος, τα αιτήματα των Τ.Α.Α. για δημιουργία Ανωνύμων Εταιριών. Το κάθε σωματείο θα επιλέξει τη νομική μορφή που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα, δηλαδή, το εάν θα μπορεί να διατηρήσει το Τ.Α.Α.

8.Αποφασίστηκε η χρηματοδότηση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης για τη διοργάνωση του σεμιναρίου που θα διδάξει ο Ιταλός προπονητής Σιλβάνο Πράντι.

9.Συζητήθηκαν θέματα σύμφωνα με τις προτάσεις που έκανε ο ΠΑΣΑΠ στην πρόσφατη συνάντηση με το προεδρείο της ΕΣΑΠ.

10.Συζητήθηκαν οι δραστηριότητες της ΕΣΑΠ εκτός του πρωταθλήματος μεταξύ αυτών το τουρνουά μπιτς βόλεϊ.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Oι αποφάσεις της 95ης συνεδρίασης της ΕΣΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject