Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-06-2013

Nέα συνάντηση ΕΣΑΠ - ΕΟΠΕ για τον αγωνιστικό προγραμματισμό 2013-14

Rate this item
(0 votes)

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα στελέχη της ΕΣΑΠ και της ΕΣΑΠ συναντήθηκαν και συζήτησαν τον ενιαίο αγωνιστικό προγραμματισμού για την σεζόν 2013-14. Εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ συναντήθηκαν αυτή τη φορά στα γραφεία της ΕΣΑΠ και συζήτησαν από κοινού τις αγωνιστικές ημερομηνίες για το πρωτάθλημα της Volleyleague 2013-14, των υπολοίπων εθνικών πρωταθλημάτων, των Εθνικών ομάδων, των πρωταθλημάτων υποδομής αλλά και των διεθνών διοργανώσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε ότι το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ανδρών θα διεξαχθεί το τριήμερο 14-16 Μαρτίου 2014, ενώ η φάση των «16» και των «8» θα διεξαχθούν στις 28-29 Ιανουαρίου 2014 και 19 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Συμφωνήθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής της Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων και διευκρινίστηκε από την ΕΟΠΕ ότι δεν θα δοθεί καμία αναβολή και δεν θα γίνει καμία αλλαγή στο καλαντάρι, λόγω πιθανών κοινών υποχρεώσεων του ΤΑΑ και της εφηβικής ομάδας του συλλόγου.

Δεν υπήρξε συμφωνία για τη διακοπή της Volleyleague τον Δεκέμβριο του 2013 εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής Ανδρών στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα η ΕΟΠΕ ζήτησε να μη διεξαχθεί αγωνιστική το τριήμερο 20-22 Δεκεμβρίου 2013, προκειμένου η Εθνική ομάδα να έχει στη διάθεση της τουλάχιστον δύο εβδομάδες για την προετοιμασία της ενώ η ΕΣΑΠ επιφυλάχθηκε να απαντήσει επί του συγκεκριμένου θέματος.

Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Γιώργος Λεoνταρίτης και ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΕΣΑΠ Γιώργος Κερκινές. Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΚΕΠ Χρήστος Σύλλας, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Περικλής Μπακοδήμος και η υπεύθυνη αγωνιστικού Μαρία Μαρία Μάρκου.

 

Φωτογραφία (από αριστερά): Ο πρόεδρος της ΚΕΠ Χρήστος Σύλλας, ο πρόεδρος επιτροπής πρωταθλήματος Volleyleague Γιώργος Λεονταρίτης και ο τεχνικός διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Nέα συνάντηση ΕΣΑΠ - ΕΟΠΕ για τον αγωνιστικό προγραμματισμό 2013-14
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject