Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-03-2016

Το φινάλε της Volley League «Πάμε Στοίχημα» λεπτό προς λεπτό μόνο στα κανάλια Novasports!

Rate this item
(1 Vote)
Δείτε live τους 5 αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου σε παράλληλη μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD,
Οι φίλοι του βόλεϊ, την Παρασκευή 1η Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, ζωντανά, αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση λεπτό προς λεπτό τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής της Volley League «Πάμε Στοίχημα» (https://youtu.be/Sm1l2CDK-tg).

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων, από τις 17:30 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Παντελή Λώλη, Ισίδωρο Πρίντεζη και τη διεθνή βολεϊμπολίστρια της ΑΕΚ, Σοφία Κοσμά.

Στις 18:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Άρης – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ευγένιου Δαδαλιάρα, Κηφισιά – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Ηλία Παπαϊωάννου, ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, Φοίνικας Σύρου – Ηρακλής σε περιγραφή του Δημήτρη Ζολώτα και Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδα σε περιγραφή του Γιώργου Πανταζίδη. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα συνεχιστεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις.

Για περισσότερα σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα βόλεϊ: Το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.novasports.gr/VolleyLeague22

Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV-VolleyLeague

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Volley League
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Το φινάλε της Volley League «Πάμε Στοίχημα» λεπτό προς λεπτό μόνο στα κανάλια Novasports!
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject