Print this page
30-03-2016

Το φινάλε της Volley League «Πάμε Στοίχημα» λεπτό προς λεπτό μόνο στα κανάλια Novasports!

Rate this item
(1 Vote)
Δείτε live τους 5 αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου σε παράλληλη μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD,
Οι φίλοι του βόλεϊ, την Παρασκευή 1η Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, ζωντανά, αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση λεπτό προς λεπτό τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής της Volley League «Πάμε Στοίχημα» (https://youtu.be/Sm1l2CDK-tg).

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων, από τις 17:30 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Παντελή Λώλη, Ισίδωρο Πρίντεζη και τη διεθνή βολεϊμπολίστρια της ΑΕΚ, Σοφία Κοσμά.

Στις 18:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Άρης – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ευγένιου Δαδαλιάρα, Κηφισιά – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Ηλία Παπαϊωάννου, ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, Φοίνικας Σύρου – Ηρακλής σε περιγραφή του Δημήτρη Ζολώτα και Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδα σε περιγραφή του Γιώργου Πανταζίδη. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα συνεχιστεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις.

Για περισσότερα σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα βόλεϊ: Το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.novasports.gr/VolleyLeague22

Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV-VolleyLeague

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Volley League