Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-05-2016

Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 27 Μαΐου

Rate this item
(1 Vote)
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 25 χρόνων (1992-2016) από την καθιέρωση της επαγγελματικής πετοσφαίρισης στην Ελλάδα, η Ε.Σ.Α.Π. ο ΠΑ.Σ.Α.Π και η Ε.Ο.Π.Ε. προσκαλούν τους εκπροσώπους του Τύπου σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 και ώρα 13.00 στο ξενοδοχείο Νew Hotel  (Φιλελλήνων 16 -Σύνταγμα) με θέμα: «25 χρόνια επαγγελματικό βόλεϊ».

Θα γίνει ανάλυση του νέου θεσμικού πλαισίου που προέκυψε μετά την τριμερή συμφωνία ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και ΕΟΠΕ για την επαγγελματική πετοσφαίριση.

Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από το νέο σύστημα αδειοδότησης των ΤΑΑ, τη μετατροπή τους σε Α.Ε., τις σχέσεις των ΤΑΑ με τους αθλητές μετά από 25 χρόνια συνεργασίας, τους διακανονισμούς παλαιών οφειλών, αλλά και τις προκλήσεις - ευκαιρίες για ανάπτυξη και αναβάθμιση της επαγγελματικής πετοσφαίρισης σε συνεργασία των τριών βασικών φορέων του αθλήματος.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 27 Μαΐου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject