Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-10-2016

Και φέτος οι MVP της Volleyleague πίνουν Βίκος Cola!

Rate this item
(0 votes)
Ο θεσμός των πολυτιμότερων αθλητών (Most Valuable Player - MVP) κάθε αγωνιστικής στα πρωταθλήματα Volley League «Πάμε Στοίχημα» συμπληρώνει εφέτος 19 χρόνια ζωής και συνεχίζει να έχει την στήριξη ενός μεγάλου χορηγού προβολής.
Η ΕΣΑΠ και φέτος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της  ξεχωριστής συνεργασίας της, με την  Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (Βίκος Α.Ε.).
 

Και φέτος  η ονομασία θα είναι MVP «ΒΙΚΟΣ COLA»

Η  Βίκος Α.Ε. είναι στο κλαμπ των μεγάλων χορηγών του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» και ξεκινώντας από πέρυσι υιοθέτησε τον θεσμό του MVP, ταυτίζοντας το όνομα του, με ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα στην αγορά αναψυκτικών, την  "Βίκος Cola".

 

Η ελληνική εταιρεία Βίκος Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (Βίκος Α.Ε.) ιδρύθηκε το 1990 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών.

Πρόκειται για ελληνική εταιρεία η οποία λειτουργεί δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών σε συνολική έκταση 176 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωρίων, η οποία προστατεύεται οικιστικά και οικολογικά από το Π.Δ. 26-9-1979.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, συνολικού εμβαδού 51.200 m2 απασχολεί 300 εργαζόμενους και έχει εγκατεστημένες 9 υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής με συνολική δυναμικότητα 210.000 λίτρων /ώρα. Σε αυτές εμφιαλώνει τα νερά και τα αναψυκτικά της από τις 3 αναγνωρισμένες πηγές φυσικού νερού.

 

Το προϊόν «Βίκος Cola»

Η «Βίκος Cola» είναι το αναψυκτικό που θα αγαπήσεις. Χάρη στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια, που αποτελεί και το κυρίαρχο συστατικό της, απογειώνει τις αισθήσεις και προσφέρει πλούσια και ευχάριστη γεύση που την κάνει να ξεχωρίζει.  Η Βίκος Cola διατίθεται σε συσκευασίες PET 330ml., 500ml. και 1 ½ lt.

 

 

Ο θεσμός του MVP «Βίκος Cola»

Ο θεσμός του MVP ξεκίνησε στα πρωταθλήματα Volley League «Πάμε Στοίχημα» τη σεζόν 1998-99. Μετά από κάθε αγωνιστική ξεχωρίζει ο κορυφαίος για τις επιδόσεις του και στο τέλος κάθε σεζόν ανακοινώνεται ο κορυφαίος αθλητής κάθε πρωταθλήματος που αποτελεί την προσωποποίηση των πρωταθλητών.
Η ΕΣΑΠ για δεύτερη συνεχή χρονιά χαιρετίζει την συνεργασία με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (Βίκος Α.Ε.) και την ευχαριστεί για την έμπρακτη στήριξη στο επαγγελματικό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών, ενώ ο θεσμός του MVP με την ονομασία  MVP «Βίκος Cola» που καθιερώθηκε αναδείχτηκε και προβλήθηκε μέσα από την συνεργασία των δυο φορέων συνεχίζεται δυναμικά.
Παρακαλούνται τα ΜΜΕ για τη συνέχιση της  αναφοράς και την αναγραφή του θεσμού με τη συγκεκριμένη χορηγική ονομασία ΜVP «Βίκος Cola».
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Εκδηλώσεις Και φέτος οι MVP της Volleyleague πίνουν Βίκος Cola!
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject