Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-11-2016

Προετοιμασία ΕΣΑΠ, ΤΑΑ για το νέο αθλητικό νόμο

Rate this item
(0 votes)
Στα γραφεία της ΕΣΑΠ στο Μαρούσι έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου συνάντηση μεταξύ του νομικού συμβούλου της ΕΣΑΠ Χρήστου Ηλιάδη και νομικών συμβούλων των ΤΑΑ με θέμα το νέο αθλητικό νόμο που έχει μπεί στη διαβούλευση και  οποίος προβλέπει μετάβαση σε καθεστώς Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών.

Συζητήθηκαν θεσμικές και νομικές παράμετροι, αλλά και τα θετικά και τα αρνητικά του νόμου.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση με τους φοροτεχνικούς των ΤΑΑ, ενώ συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού (Υφυπουργό Γ.Βασιλειάδη και ΓΓΑ κο Ιούλιο Συναδινό) αλλά και τους τομεάρχες αθλητισμού των πολιτικών κομμάτων έχει ζητήσει για να τους ενημερώσει σχετικά ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Π.Ταρνατόρος:

Παρέστησαν οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ (Κατερίνα Γιαννακοπούλου), του Ολυμπιακού (Μιχάλης Υδραίος), του Παναθηναϊκού (Αργύρης Αργυρόπουλος), του Ηρακλή Χαλκίδας (Στέλλα Βαβουλιώτη) και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Γιώργος Διονάς).

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Προετοιμασία ΕΣΑΠ, ΤΑΑ για το νέο αθλητικό νόμο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject