Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-12-2016

O Mάριος Γκιούρδας στην εκπομπή «Στο Φιλέ» της NOVA (Tρίτη, 10/12, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Δείτε live την Τρίτη 20/12 την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο το Μάριο Γκιούρδα και την Πέμπτη 22/12 τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός για τη Volley League Πάμε Στοίχημα.

 

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός για την 11η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα (https://www.youtube.com/watch?v=-eKVSESpOio&feature=youtu.be).

Η εκπομπή και ο αγώνας βόλεϊ (#LoveVolleyball) θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα προβληθεί στο Novasports1HD η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών και μεγάλη δόξα του παρελθόντος, Μάριο Γκιούρδα, ο οποίος θα αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το χώρο του βόλεϊ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 10η αγωνιστική πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 19:00 με τη μετάδοση από το Novasports3HD, του αγώνα ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός για την 11η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague.

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τους αγώνες Volley League στο www.novasports.gr/WebTV Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων Volley League.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. O Mάριος Γκιούρδας στην εκπομπή «Στο Φιλέ» της NOVA (Tρίτη, 10/12, 19.00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject