Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-12-2016

Άρωμα Χριστουγέννων «Στο Φιλέ» των καναλιών Novasports!

Rate this item
(0 votes)
Δείτε την Τρίτη 27/12 την εκπομπή για το βόλεϊ με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον προπονητή του Παμβοχαϊκού, Κώστα Δεληκώστα – Ποια είναι η κορυφαία 7άδα και ο MVP του Α’ γύρου και απολαύστε τις μελωδικές ευχές των 12 ομάδων.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD, στην υπηρεσία NovaGO, αλλά και στο Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον προπονητή του Παμβοχαϊκού, Κώστα Δεληκώστα.

Παράλληλα, οι φίλοι του βόλεϊ (#LoveVolleyball), θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν την κορυφαία 7άδα και τον MVP του πρώτου γύρου της Volley League Πάμε Στοίχημα, έτσι όπως τους ανέδειξαν οι 12 προπονητές. Ακόμη, οι 12 ομάδες στέλνουν με μελωδικό τρόπο της ευχές τους «Στο Φιλέ» σε ένα ξεχωριστό μουσικό θέμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 12η αγωνιστική πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τους αγώνες Volley League στο www.novasports.gr/WebTV Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων Volley League

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Άρωμα Χριστουγέννων «Στο Φιλέ» των καναλιών Novasports!
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject