Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-01-2017

Πάρις και Περρής και άρωμα Σύρου «Στο Φιλέ» της ΝΟVA

Rate this item
(0 votes)
Δείτε live την Τρίτη 10/1 την εκπομπή «Στο Φιλέ» με άρωμα Σύρου, την Τετάρτη 11/1 τον εξ αναβολής αγώνα Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ και το Σάββατο 14/1 το παιχνίδι Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός για τη Volley League Πάμε Στοίχημα.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τον εξ αναβολής αγώνα Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα. Παράλληλα, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου θα δουν και την αναμέτρηση Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός για την 13η αγωνιστική Volley League Πάμε Στοίχημα.

Η εκπομπή και ο αγώνας Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ (#LoveVolleyball) θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στις 19:00 θα προβληθεί στο Novasports1HD η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής που θα έχει έντονο το στοιχείο της Σύρου, καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο δημοσιογράφος και φίλος του βόλεϊ, Βαγγέλης Περρής που θα μιλήσει για το Φοίνικα, ενώ μέσω skype από το νησί των Κυκλάδων θα τοποθετηθεί και ο Ιταλός αρχηγός της ομάδας, Ματέο Πάρις. Παράλληλα, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 12η αγωνιστική πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

Η συνέχεια είναι την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 18:30 με τη μετάδοση από το Novasports1HD, του εξ αναβολής αγώνα Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα. Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Ζολώτας.

Τέλος, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 18:00 θα προβληθεί στο Novasports5HD η αναμέτρηση Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός για την 13η αγωνιστική Volley League Πάμε Στοίχημα. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Τάσος Μπαϊρακτάρης.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Πάρις και Περρής και άρωμα Σύρου «Στο Φιλέ» της ΝΟVA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject