Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-01-2017

Ο Κοκκινάκης καλεσμένος «Στο Φιλέ» της ΝΟVA την Τρίτη (31/1, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Δείτε απόψε (31/1, 19.00) την εκπομπή για το βόλεϊ με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον ακραίο του Ολυμπιακού, Μενέλαο Κοκκινάκη.


Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένο τον ακραίο του Ολυμπιακού, Μενέλαο Κοκκινάκη.

Η εκπομπή θα προβληθεί και από την υπηρεσία NovaGO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Ο άσος των «ερυθρόλευκων» μιλάει για την κατάκτηση του 6ου League Cup, «Νίκος Σαμαράς» απέναντι στον ΠΑΟΚ, αναφέρεται στους επόμενους στόχους του Ολυμπιακού, καθώς και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 14η αγωνιστική πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τους αγώνες Volley League στο www.novasports.gr/WebTV Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων Volley League

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Ο Κοκκινάκης καλεσμένος «Στο Φιλέ» της ΝΟVA την Τρίτη (31/1, 19.00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject