Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-02-2017

Τα ντέρμπι του βόλεϊ Ηρακλής - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στα κανάλια Novasports!

Rate this item
(1 Vote)
Δείτε live το Σάββατο 25/2 και την Καθαρά Δευτέρα 27/2 τις δύο αναμετρήσεις την 18η αγωνιστική της Volley League «Πάμε Στοίχημα».
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, τα ντέρμπι Ηρακλής - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 18η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα. Οι αγώνες (#LoveVolleyball) θα προβληθούν από την υπηρεσία NovaGO και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 19:00 με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Ηρακλής – ΠΑΟΚ που θα μεταδοθεί από το Novasports4HD σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Η συνέχεια είναι την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στις 19:00 με το «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που θα καλυφθεί από το Novasports3HD σε περιγραφή των Ισίδωρου Πρίντεζη και Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ των Ηλία Παπαϊωάννου και Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τους αγώνες Volley League στο www.novasports.gr/WebTV Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων Volley League

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Τα ντέρμπι του βόλεϊ Ηρακλής - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στα κανάλια Novasports!
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject