Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-09-2017

Η ΕΣΑΠ συμφώνησε με την πρόταση της ΕΟΠΕ για τους αλλοδαπούς αθλητές

Rate this item
(0 votes)
To Δ.Σ. της ΕΣΑΠ με επιστολή που απέστειλε προς την ΕΟΠΕ την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου δηλώνει πως αποδέχεται πλήρως την πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για τον αριθμό των αλλοδαπών αθλητών που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».

 

Σύμφωνα με την πρόταση της ΕΟΠΕ, στο πρωτάθλημα για την επόμενη τριετία (2017-20) θα αγωνίζονται σε κάθε ομάδα μέχρι πέντε Κοινοτικοί αθλητές ή μέχρι τέσσερις μη Κοινοτικοί αθλητές.

Η οριστική απόφαση λήφθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που έγινε μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος. Οι εκπρόσωποι των ΤΑΑ έλαβαν υπ΄ όψη τις παρεμβάσεις του υπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη αλλά και του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου για το θέμα των ξένων και για άλλη μία φορά απέδειξαν εμπράκτως τις προθέσεις τους για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα με την ευρύτερη συναίνεση όλων των φορέων του αθλήματος.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Η ΕΣΑΠ συμφώνησε με την πρόταση της ΕΟΠΕ για τους αλλοδαπούς αθλητές
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject