Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-12-2017

Προσφορά αγάπης της ΕΣΑΠ στο Δήμο Νέας Περάμου

Rate this item
(0 votes)
Aντιπροσωπεία της ΕΣΑΠ και αθλητών της Volley League Πάμε Στοίχημα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 21/12 την Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων που επλήγη από την θεομηνία της 15ης Νοεμβρίου 2017.

 

Συμβολικά προσφέθηκαν στο Δήμο αθλητικό υλικό, γραφική ύλη, σχολικά είδη και τρόφιμα προκειμένου να διανεμηθούν σε πλημμυροπαθείς. Την αντιπροσωπεία της ΕΣΑΠ αποτελούμενη από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσων και επικοινωνίας Εφη Μπούρα και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Βασίλη Παπαγεωργίου και τους αθλητές του Παμβοχαϊκού Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, Θεόδωρο Βουλκίδη υποδέχτηκαν θερμά ο αντιδήμαρχος Λευτέρης Κοσμόπουλος και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας και τέως πρόεδρος του ΤΑΑ Κύζικος Νέας Περάμου Δημοσθένης Λιώτας.



O αντιδήμαρχος Λευτέρης Κοσμόπουλος δήλωσε: «Eυχαριστούμε πολύ την ΕΣΑΠ. Ο Δήμος έχει πληγεί πάρα πολύ και οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική. Ειδικά μετά τη συνεργασία που είχαμε με την ΕΣΑΠ λόγω της παρουσίας της Κύζικου στην VolleyLeagueη ευαισθησίας σας μας συγκινεί πολύ και θα μείνει ανεξήτηλη σε όλη την τοπική κοινωνία. Ολες οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται ακόμα επί ποδός. Οι εργασίες συνεχίζονται για να αποκατασταθούν οι ζημιές. Η κανονικότητα έχει επανέλθει αλλά οι πληγές είναι τόσο μεγάλες που θα χρειαστεί χρόνος για να τακτοποιηθούν όλα τα προβλήματα. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλές γιορτές και να είστε σίγουροι πως και η Κύζικος θα επανέλθει στο μέλλον στην Volley League».



Ο αθλητής του Παμβοχαϊκού και πρώην της Κυζίκου Μιχάλης Σαρικεΐσογλου δήλωσε: «Τα συναισθήματα είναι περίεργα για μένα. Πέρυσι αγωνιζόμουν εδώ στην Κύζικο και δυστυχώς δεν καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Σήμερα είμαστε για άλλο λόγο. Βρισκόμαστε ως εκπρόσωποι του Παμβοχαϊκού και της ΕΣΑΠ για να προσφέρουμε κι εμείς ότι μπορούμε. Με τα δώρα θα δώσουμε λίγη χαρά στα παιδιά και ελπίζουμε σύντομα το χωριό να αποκαταστήσει όλες τις πληγές του».



Ο Θεόδωρος Βουλκίδης είπε: «Καταλαβαίνω πως οι άνθρωποι εδώ πέρασαν πολύ μεγάλη δοκιμασία. Από καρδιάς εύχομαι να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές και εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία και καλύτερες μέρες για όλους».



Η ΕΣΑΠ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές ELDICOSPORTκαι CARTRIDGE WORLD καθώς και το μέλος του ΔΣ. της Κύζικου Νέας Περάμου Έρη Ζώρη με την οποία υπήρξε συνεργασία για να υλοποιηθεί η δράση της ΕΣΑΠ.

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Εκδηλώσεις Προσφορά αγάπης της ΕΣΑΠ στο Δήμο Νέας Περάμου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject