Print this page
11-05-2018

Η κορυφαία ομάδα της σεζόν 2017-18

Rate this item
(1 Vote)

Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18. Για την ανάδειξη της κορυφαίας επτάδας 2017-18, του κορυφαίου αθλητή Κ20 ετών και του προπονητή «που δεν θα ήθελαν να είχαν αντίπαλο» ψήφισαν οι προπονητές των 12 ομάδων.

 

Οι επιλογές των προπονητών ανέδειξαν τους κορυφαίους σε ποσοστό 70%. Κατά 15% διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι και 15% τα στατιστικά του πρωταθλήματος.

 

Στο γράφημα περιλαμβάνεται φυσικά ο MVP Βίκος Cola 2017-18 αλλά και ο κορυφαίος Έλληνας ρέφερι Γιώργος Γεωργουλέας που μετά τον τελικό του Κυπέλλου ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

 

 

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2017-18

MVP: Τοντόρ Αλεξίεφ (Ολυμπιακός)

Πασαδόρος: Φαμπιάν Ντρίζγκα (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Διαγώνιος: Τέιλορ Χαντ (ΑΟΠ Κηφισιάς)

Κεντρικός: Μάρκους Μπέμε (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Κεντρικός: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Ακραίος: Γέρουν Ράουβερντινκ (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Ακραίος: Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ)

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (ΑΟ Φοίνικας Σύρου)

Κ20: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ)

Προπονητής: Σάκης Μουστακίδης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Διαιτητής της χρονιάς: Γιώργος Γεωργουλέας (Συνδέσμου Αθήνας)

  MVP2


Η ΕΣΑΠ και ο υπεύθυνος Τύπου Κώστας Ασημακόπουλος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους προπονητές και τους συνεργάτες τους για την άμεση και καθολική ανταπόκριση στην αναβαθμισμένη πρωτοβουλία για την ανάδειξη των κορυφαίων της αγωνιστικής σεζόν, τους στατιστικολόγους που ήταν οι αφανείς ήρωες και κάτω από δύσκολες συνθήκες κατέγραψαν κάθε πόντο του πρωταθλήματος και φυσικά τους εκπροσώπους του Τύπου, τους φωτογράφους και τους τεχνικούς που πρόβαλαν το πρωτάθλημα και τους πρωταγωνιστές τους.

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά εφέτος συμμετείχαν στην ψηφοφορία ανάδειξης των κορυφαίων και εκπρόσωποι κορυφαίων ΜΜΕ του βόλεϊ από το εξωτερικό όπως την Ιταλία, την Βουλγαρία, την Πολωνία, την Γερμανία και τον Καναδά.

Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτούν οι επιλογές των προπονητών με τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές των ομάδων τους, τις προτάσεις τους για το «fair play» της χρονιάς και τις ευχές τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η βράβευση των κορυφαίων θα γίνει σε προσεχή εκδήλωση της ΕΣΑΠ.

Σημείωση: Οι προπονητές δεν είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν αθλητές της ομάδας τους με εξαίρεση τον αθλητή Κάτω 20 ετών και επίσης από τις επιλογές τους μπορούσαν να σημειώσουν μέχρι τρεις αθλητές από την ίδια ομάδα.

 

Related items