Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-09-2018

Συνάντηση της ΕΣΑΠ με μάνατζερ και νομικούς των ΤΑΑ

Rate this item
(0 votes)
Στα γραφεία της ΕΣΑΠ διεξήχθη προγραμματισμένη σύσκεψη εκπρόσωπων των ΤΑΑ με τη νομική και τις λοιπές υπηρεσίες της ΕΣΑΠ στην οποία συζητήθηκαν θέματα αδειοδότησης των σωματείων από την Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού, θέματα μεταγραφών, συμβολαίων και ασφάλισης αθλητών.

Επίσης συζητήθηκε το τελικό σχέδιο της προκήρυξης του πρωταθλήματος για την περίοδο 2018-2019, το οποίο θα υποβληθεί προς έγκριση στην ΕΟΠΕ εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Από πλευράς ΕΣΑΠ δόθηκαν κατευθύνσεις με βάση τη μέχρι τώρα εμπειρία για τα παραπάνω θέματα, ενώ συζητήθηκα και σημαντικές προτάσεις που έθεσαν οι εκπρόσωποι των σωματείων εν όψει του ΔΣ της 8ης Οκτωβρίου

Από πλευράς σωματείων παραβρεθήκαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού (Μ. Υδραίος) Παναθηναϊκού (Δημήτρης Μιχαλόπουλος) ΑΕΚ (Μάνος Μακρής) Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 (Γιώργος Διονάς) Για τα απoτελέσματα της σύσκεψης θα ενημερωθούν εγγράφως και τα σωματεία που δεν παρέσθησαν.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Συνάντηση της ΕΣΑΠ με μάνατζερ και νομικούς των ΤΑΑ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject