Print this page
10-04-2019

Τα παιδιά αγκαλιάζουν το περίπτερο της E.Σ.Α.Π. και της Volley League στην SPORTEXPΟ

Rate this item
(0 votes)
Δυναμική παρουσία έχει η Ε.Σ.Α.Π. και το πρωτάθλημα Volley League στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ - HELEXPO) που άνοιξε τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 

Από το πρωί της Τετάρτης δεκάδες παιδιά από σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας επισκέπτονται την Έκθεση και ενημερώνονται για το βόλεϊ, το επαγγελματικό πρωτάθλημα και φωτογραφίζονται με το κύπελλο του πρωταθλητή 2019. Το περίπτερο της ΕΣΑΠ βρίσκεται στο κτίριο 17,  περίπτερο  42, ενώ κοντά βρίσκεται και το περίπτερο της ΕΟΠΕ.

 

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΕΣΑΠ Εφη Μπούρα και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΕΣΑΠ Βασίλης Παπαγεωργίου ξεναγούν τα παιδιά στο μαγικό κόσμο του επαγγελματικού βόλεϊ και δίνουν ραντεβού μαζί τους στους ημιτελικούς και τελικούς του πρωταθλήματος. Aπό τις τεράστιες οθόνες που βρίσκονται στο περίπτερο οι επισκέπτες παρακολουθούν ωραίες φάσεις από τους αγώνες του πρωταθλήματος Volley League και του League Cup Νίκος Σαμαράς, ενώ υπάρχει ειδική ενότητα και για το video check.

 

Η Εκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και θα διαρκέσει έως τις 13 Απριλίου 2019 στη SPORTEXPO.

 

Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι η γνωριμία με ερασιτεχνικά αθλήματα, η γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό μη διαδεδομένων αθλημάτων, η ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου, η προβολή νέων αθλητικών ειδών και προϊόντων, η δημιουργία προϋποθέσεων για εμπορικές επαφές και συνεργασίες, η παρουσίαση ελληνικών περιοχών ως κέντρα αθλητικού τουρισμού, η διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων καθώς και η δραστηριοποίηση των σχολικών μονάδων ώστε να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης ενώ σημαντικός σταθμός της Έκθεσης είναι η ανάδειξη της άθλησης για άτομα με αναπηρία.

 

Με κεντρικό σύνθημα «Άθληση για όλους» η SPORTEXPO 2019 είναι ένα αθλητικό γεγονός που απευθύνεται σε όλους όσους ασκούν οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας, στοχεύοντας στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και τη δημιουργία αθλητικής συνείδησης και συμπεριφοράς.

 

Η διάρκεια της έκθεσης είναι Τετάρτη 10 έως και Σάββατο 13 Απριλίου (καθημερινά από τις 09.00 - 20.00).

 

Η επίσημη έναρξη θα γίνει την Πέμπτη 11 Απριλίου ώρα 19.00 παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργου Βασιλειάδη ο οποίος την Πέμπτη 11/4 στις 17.00 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των ΤΑΑ.

 

Ιδιαίτερη δυναμική στην επισκεψιμότητα της SPORTEXPO προσδίδει ο Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» ο οποίος πραγματοποιείται , την Κυριακή μετά τη λήξη της έκθεσης, από τον αθλητικό σύλλογο, «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝΑ» σε συνέργεια με τη ΔΕΘ- HELEXPO.

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.