Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-09-2013

Τιμή σε Χαριτωνίδη, Σαμαρά, Μακρή, Καρβούνη στο τουρνουά της Νέας Περάμου

Rate this item
(1 Vote)

Στους ρυθμούς του 1ου τουρνουά βόλεϊ «Άκης Αθανασόπουλος» ζει η Νέα Πέραμος. Ο σύλλογος μετά από 32χρονη πορεία κάνει τεράστια προσπάθεια να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών με στόχο την άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ. Για την καλύτερη προετοιμασία διοργανώνει τουρνουά με τη συμμετοχή της Κύζικου Νέας Περάμου και τριών ομάδων της Βόλεϊ Λιγκ, του Α.Σ.Άρης, του Γ.Σ.Λαμία και της Α.Ε.Κ.

Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του δημοσιογράφου Άκη Αθανασόπουλου που έφυγε από τη ζωή στις 12 Δεκεμβρίου 2005 σε ηλικία 44 ετών. Είχε αφιερώσει τη ζωή του στη Νέα Πέραμο και μάλιστα μαζί με τον σημερινό πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Καρσάκη ήταν οι δύο διασωθέντες επιβάτες του μοιραίου αυτοκινήτου που σε δυστύχημα το 1984 στη λίμνη Κουμουνδούρου είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις αθλητές της Κύζικου.

Η διοίκηση της Κύζικου Νέας Περάμου θα τιμήσει για την προσφορά τους στο βόλεϊ τον πρόεδρο του ΣΕΠΠΕ Κώστα Χαριτωνίδη, τον ΓΓ του ΣΕΠΠΕ Γιώργο Σαμαρά, τον πρόεδρο του Γ.Σ.Λαμία Χρήστο Καρβούνη και τον Γενικό Αρχηγό της ΑΕΚ Μάνο Μακρή.

Ο Κύζικος Νέας Περάμου προσκαλεί τους φίλους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα έχουν άρωμα από Βόλεϊ Λιγκ.

 
 
 
 
 
 
 
 
Το πρόγραμμα του τουρνουά:
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013
18.00: ΑΕΚ - Αρης
20.30: Κύζικος Νέας Περάμου - Γ.Σ.Λαμία
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013
18.00: ΑΕΚ - Λαμία
20.30: Κύζικος Νέας Περάμου - Α.Σ.Αρης
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013
16.30: Γ.Σ.Λαμία - Α.Σ.Αρης
19.00: ΑΕΚ - Κύζικος
21.00: Απονομές
 
Δείτε περισσότερα: ΕΔΩ
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Τιμή σε Χαριτωνίδη, Σαμαρά, Μακρή, Καρβούνη στο τουρνουά της Νέας Περάμου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject