Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-11-2019

Χαιρετισμός του προέδρου της ΕΣΑΠ για την έναρξη του 52ου πρωταθλήματος

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αγαπητοί φίλοι του βόλεϊ

Ένα νέο πρωτάθλημα αρχίζει με δυνατά παιχνίδια από την πρώτη αγωνιστική, με ομάδες ανταγωνιστικές οι οποιες υπόσχονται να δώσουν θέαμα υψηλού επιπέδου. Μέσα από τις κάμερες και τη συχνότητα των καναλιών της Δημόσιας τηλεόρασης η εικόνα του πρωταθλήματος μας θα μεταδοθεί σε κάθε γωνιά της γης.

Περάσαμε δύσκολο καλοκαίρι όμως και πάλι όλοι μαζί παράγοντες, αθλητές, προπονητές και διαιτητές έστω και την τελευταια στιγμή έδειξαν τα αντανακλαστικά τους.

Ξεπεράσαμε πολλά προβλήματα και μπαίνουμε πλέον μαζί σε ένα ακόμα πρωτάθλημα που είμαι βέβαιος πως θα αποζημιώσει τους φιλάθλους του βόλεϊ.

Η εφετινή σεζόν είναι κομβική για το πρωτάθλημα μας και είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο που θα ορίσει το μέλλον της ελληνικής αμειβόμενης πετοσφαίρισης.

Εκ μέρους όλου του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εύχομαι σε όλους υγεία και πολλές επιτυχίες.

Παντελής Ταρνατόρος

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Χαιρετισμός του προέδρου της ΕΣΑΠ για την έναρξη του 52ου πρωταθλήματος
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject