Print this page
20-01-2020

Κορυφαίοι εκπρόσωποι του marketing κατέθεσαν τις προτάσεις τους στην ΕΣΑΠ

Rate this item
(1 Vote)
Χρήσιμα συμπεράσματα για το μάρκετινγκ του επαγγελματικού βόλεϊ καταγράφηκαν στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΑΠστελέχη των ΤΑΑ της Volley League, εκπροσώπων φορέων του βόλεϊ, καθώς και στελέχη από εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των media του αθλητικού marketing και της διαφήμισης.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του τμήματος Μarketing επικοινωνίας και Δημοσιών Σχέσεων και το workshop είχε θέμα:

«H  εμπορική ανάπτυξη του Πρωταθλήματος της Volley League (καταγραφή αθλητικής διαφημιστικής  αγοράς, σχεδιασμός ενεργειών ως προς την προσέλκυση χορηγών στο πρωτάθλημα, δημιουργία νέων πηγών εσόδων)».

 

Οι ειδικοί της αγοράς και του αθλητικού μάρκετινγκ κατέθεσαν ενδιαφέρουσες απόψεις για δράσεις που θα βοηθήσουν την πορεία της ΕΣΑΠ και του ελληνικού βόλεϊ.

 

Τη συζήτηση συντόνησαν ο Βασίλης Παπαγεωργίου υπεύθυνος Μarketing EΣΑΠ, η Έφη Μπούρα υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ΕΣΑΠ και ο Γιώργος Κερκινές υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος ΕΣΑΠ.

 

Με την παρουσία τους τίμησαν την πρωτοβουλία της ΕΣΑΠ ο Χρήστος Μονιάκης (ΕΡΤ), ο Γιώργος Ράδος (Αsset Ogilvy), ο Γιάννης Μπίκας (Sponsor Value), ο Jonny Katanchian (Genius Sport), ο Πάνος Παπαδάκος (ΑΟΠ Κηφισιά), ο Παναγιώτης Πελεκούδας (ΠΑΣΑΠ), ο Tάσος Στασινόπουλος (ΕΟΠΕ), ο Σταύρος Ζαζάνης, η Άσπα Χατζηβαγιάννη, ο Γιώργος Τοτόμης (ΟΣΦΠ), η Ζωή Νικολαϊδου και ο Δημήτρης Μπαρμπάκης (Παναθηναϊκός). O ΠΑΟΚ δε μπόρεσε να παραβρεθεί ωστόσο έστειλε εγγράφως τις προτάσεις του.

 

Τα συμπεράσματα και οι προτάσεις θα κατατεθούν στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. στις 21 Ιανουαρίου και θα κοινοποιηθούν και στην Ε.Ο.ΠΕ. για αξιοποίηση.

 

Η E.Σ.Α.Π. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους στην συνάντηση, ενώ εντός των ημερών θα γίνει ανοικτή πρόκληση και για τον προγραμματισμό αντίστοιχης συνάντησης από εκπροσώπους του Τύπου και των Μ.Μ.Ε των social media και της επικοινωνίας.