Print this page
19-02-2020

H BΙΚΟΣ Α.Ε. ένωσε τους «αιωνίους» αντιπάλους στην HORECA

Rate this item
(0 votes)
Βολεϊμπολίστες των ομάδων της Volley League επισκέφθηκαν το περίπτερο της «ΒΙΚΟΣ Α.Ε.» στην μεγάλη διεθνή έκθεση HORECA, για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης, στο Μetropolitan Expo.



Οι αθλητές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του χορηγού, που για μια ακόμα χρονιά υποστηρίζει το πρωτάθλημα της Volley League καθώς και τον επιτυχημένο θεσμό του MVP Βίκος Cola .

Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες και συναφείς χώρους Ξενοδοχείων και Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πλημμυρίζουν τους διαδρόμους της έκθεσης αναζητώντας όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις της προμηθευτικής αγοράς, για να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους. 

  
Οι αθλητές της Volley League είχαν την ευκαιρία στο περίπτερο της εταιρίας, να φωτογραφηθούν με φίλους του βόλεϊ, και να γευτούν τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά «Βίκος».


Ειδικότερα στο περίπτερο της «BIΚΟΣ Α.Ε.» παραβρέθηκαν οι αθλητές Παναγιώτης Πελεκούδας Αλέξανδρος Ράπτης από τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος  Παπαλεξίου και ο Δημήτρης Τζιαβράς από τον Ολυμπιακό   καθώς και ο Φροίξος  Κωτσάκης από τον Παμβοχαϊκό.

 
Την ΕΣΑΠ στο εκθεσιακό περίπτερο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και τα στελέχη της ΕΣΑΠ Βασίλης Παπαγεωργίου (Υπ. Marketing) και Έφη Μπούρα (Υπ. Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων), ενώ τους αθλητές υποδέχθηκαν  ο κ. Κων/νος Σεπετάς Sales and Marketing Director της «ΒΙΚΟΣ Α.Ε» μαζί με τα στελέχη Άννα Μαρια Δημητριάδη Μedia and Communication Μanager, Νίνα Αργυροπούλου Marketing Manager  και Κυριάκος Παπαγρηγορίου Διευθυντής Πωλήσεων Χονδρεμπορίου Ελλάδος .

 

image016.jpgimage014.jpgimage015.jpgimage012.jpgimage017.jpgimage013.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.