Print this page
24-06-2020

Αιτήσεις διαπιστεύσεων για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Rate this item
(0 votes)

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. (δημοσιογράφοι και φωτογράφοι) που επιθυμούν να διαπιστευτούν για την κάλυψη των αγώνων της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League 2019-20 να στείλουν το αίτημα τους στο e-mail:  info@volleyleague.gr

Οι αιτήσεις των διαπιστεύσεων από τους εκπροσώπους του Τύπου θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 15.00 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 15.00.

Θα πρέπει να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του δημοσιογράφου, ο αριθμός κάρτας Ε.Σ.Η.Ε.Α. ή άλλης Δημοσιογραφικής Ενωσης, ή ο αριθμός ταυτότητας Π.Σ.Α.Τ., e-mail επικοινωνίας, τηλέφωνο και πρόσφατη φωτογραφία.

Οι δημοσιογράφοι που δεν είναι μέλη Ε.Σ.Η.Ε.Α. / Π.Σ.Α.Τ. μπορούν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους αναγράφοντας επιπλέον τον αριθμό αστυνομικής ταυτότητας.

Η έγκριση των διαπιστεύεων θα γίνει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας. Σε περίπτωση που καλυφθούν οι προβλεπόμενες από το πρωτόκολλο διαπιστεύσεις θα γίνει κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων διαπίστευσης.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α./Ε.Ο.Δ.Υ. για τους αγώνες (θα είναι οι πρώτοι στο παγκόσμιο βόλεϊ που θα γίνουν σε κλειστό χώρο μετά την πανδημία covid-19) δικαίωμα εισόδου σε κάθε αγώνα θα έχουν 15 δημοσιογράφοι, 7 φωτογράφοι, 1 εκπρόσωπος Τύπου κάθε ομάδας που αγωνίζεται την ημέρα του αγώνα και ο υπεύθυνος Τύπου της Ε.Σ.Α.Π.

Ολοι οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα πρέπει να φορούν μάσκες και γάντια και είναι πιθανό να υποβληθούν σε ελέγχους για covid-19, ενώ θα κληθούν να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο και υπεύθυνη δήλωση κατά την είσοδο τους στην εγκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου του Ο.Α.Κ.Α.

Απαγορεύονται οι συνεντεύξεις Τύπου και η παρουσία δημοσιογράφων στη μεικτή ζώνη. Οι δηλώσεις προπονητών και αργηγών θα γίνονται με την ευθύνη των υπευθύνων Τύπου των ομάδων και του υπευθύνου Τύπου της Ε.Σ.Α.Π.

Aπό το Γραφείο Τύπου της Ε.Σ.Α.Π.