Print this page
17-07-2020

Το «ευχαριστώ» της ΕΣΑΠ για όσους συνέβαλαν στο μεγάλο άθλο

Rate this item
(0 votes)

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι συνεργάτες της Ε.Σ.Α.Π. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια όσουν βοήθησαν για να υλοποιηθεί το μεγάλο εγχείρημα της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος Volley League 2019-20 εντός των αγωνιστικών χώρων.

 

Ηταν μία νίκη του ελληνικού επαγγελματικού βόλεϊ, των διοικήσεων των ΤΑΑ, των αθλητών, των διαιτητών, των εκπροσώπων του Τύπου και όλων των φίλων του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα.

 

Οι εικόνες του πρωταθλήματος Volley League εν μέσω των ειδικών μέτρων της πανδημίας του covid-19 σύμφωνα με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα επιβεβαίωσε πως το ελληνικό βόλεϊ άνοιξε έναν δρόμο σε μία αχαρτογράφητη και δύσβατη περιοχή και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση προς όλα τα ομαδικά αθλήματα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη.

 

Για δύο εβδομάδες οι εικόνες του ελληνικού πρωταθλήματος από το «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ, του «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι έκαναν το γύρο των πλανήτη.

 

Η ΕΣΑΠ αλλά και η ΕΟΠΕ έγιναν αποδέκτες εγκωμιαστικών σχολίων από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (F.I.V.B.), της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (C.E.V.), των Ευρωπαϊκών Λιγκών ανδρικού βόλεϊ (V.N.L) αλλά και διοικήσεων κορυφαίων συλλόγων.

 

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει εάν η Ε.Σ.Α.Π. και τα Τ.Α.Α. δεν είχαν την συνεργασία, την κατανόηση και τη συμπαράσταση των αθλητών, Ελλήνων και Αλλοδαπών και για το λόγο αυτό η διοργανώτρια οφείλει να συγχαρεί τους αθλητές για τα όσα πρόσφεραν σε αυτή την προσπάθεια.

 

Πιστεύουμε πως μαζί νικήσαμε τον covid-19, νικήσαμε τον φόβο και χαράξαμε το δρόμο για πιθανές δυσκολίες που θα συναντήσουμε στο μέλλον.

Οφείλουμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αθλητική ηγεσία, στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά που από την πρώτη στιγμή ενθάρρυναν την «αιρετική» πρόταση μας για διεξαγωγή των αγώνων.

Ευχαριστούμε τις διοικήσεις και τους εργαζομένους των γυμναστηρίων που φιλοξένησαν τους αγώνες και κυρίως του Ο.Α.Κ.Α. που άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μας και για δεύτερη φορά στην ιστορία μετά το φάιναλ-4 του CEV Cup 2009, όπως επίσης και την διοίκηση της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για τις διευκολύνσεις που παρείχαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. που κάλυψε τους αγώνες με υψηλού επιπέδου παραγωγές και ελπίζουμε πως οι αγώνες των πλέι οφ θα αποτελέσουν τη γέφυρα για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Καταφέραμε να παράξουμε οκτώ αγώνες με θέαμα υψηλού επιπέδου σε μία περίοδο που κανένα άλλο άθλημα κλειστού χώρου στην Ελλάδα δεν είχε δραστηριότητα.

 

Η Ε.Σ.Α.Π. οφείλει να ευχαριστήσει την διοίκηση και το προσωπικό της Ε.Ο.ΠΕ. για την άψογη συνεργασία που έδωσε έμεσες λύσεις στα μεγάλα οργανωτικά προβλήματα που ορισμένες φορές ξέφυγαν και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Ευχαριστούμε τους προπονητές, τους διαιτητές, τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., τεχνικούς και φωτογράφους που υπό δύσκολες συνθήκες και τους αυστηρούς κανονισμούς των πρωτοκόλλων κλήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όπως επίσης και το ιατρικό προσωπικό της DIMSTA HEALTH και BIOΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. για τους ελέγχους για covid-19 αλλά και τις ιατρικές υπηρεσίες που προσέφεραν όπως επίσης τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς, υποστηρικτές:

DIMSTA HEALTH (εταιρία η οποία δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο της υγειονομικής κάλυψης)

BIOΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε.

ΑTHLOS

ΕΡΤ Α.Ε.

ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Alpha Διάγνωση

Λεωνίδας Χριστακίδης GYM

ΟΑΚΑ

Υπουργειο Αθλητισμού και Πολιτισμού

Γ.Γ.Α.

Ερυθρός Σταυρός