Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-09-2020

Ο Παναθηναϊκός τίμησε τους μάρτυρες της Κύπρου

Rate this item
(0 votes)
Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού οι οποίοι νωρίτερα σήμερα στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην Κύπρο για διεθνές τουρνουά προετοιμασίας, επισκέφθηκαν τη μαρτυρική Αμμόχωστο.
Εφτασαν μέχρι το ελληνικό φυλάκιο στα σύνορα με τις δυνάμεις της παράνομης κατοχής της βόρειας Κύπρου.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» ξεναγήθηκε στον χώρο και είδαν σχετικό βίντεο με την ιστορία της Αμμοχώστου.



Κατόπιν η ομάδα επισκέφτηκε την πύλη εισόδου στα κατεχόμενα , ενώ στη συνέχεια έκαναν κατάθεση στεφάνου στον τάφο των Τάσου Ισάακ και Σολωμού Σολωμού, ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Πανταλέων και εκπρόσωπος της Θύρας 13 Κύπρου.




Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός: «Ιστορικά ο Παναθηναϊκός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Κύπρο τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Η χτεσινή υποδοχή της ομάδας μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς η Κύπρος απαριθμεί χιλιάδες «αιώνια πιστούς» διαχρονικά.



Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναθηναϊκός μετράει δεκάδες κύπριους αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα σπορ από την αρχή της ιστορίας του ενώ εδώ και δεκαετίες υπάρχουν σύνδεσμοι φίλων της ομάδας καθώς και σωματεία που φέρουν την ονομασία Παναθηναϊκός.


Στο πλαίσιο της γενικότερης στενής κουλτούρας που ενώνει τον Σύλλογο με την Κύπρο οι «πράσινοι» ξεναγήθηκαν το πρωί στο πολιτιστικό κέντρο Αμμοχώστου με τη συνοδεία του προέδρου του Παραλιμνίου κ. Λούη Γιαννάκη».
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Παναθηναϊκός Α.Ο. Ο Παναθηναϊκός τίμησε τους μάρτυρες της Κύπρου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject