Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-10-2020

Το 53ο σερβίς της Volley League θα νικήσει πάλι τον COVID-19

Rate this item
(0 votes)
Όλα είναι έτοιμα για το 53ο σερβίς του πρωταθλήματος Volley League. Το μοναδικό επαγγελματικό πρωτάθλημα του πλανήτη που τη σεζόν 2019-20 ολοκληρώθηκε εν μέσω της πανδημίας είναι έτοιμο για να ξεκινήσει το μαραθώνιο της σεζόν 2020-21.

 

Με την συμμετοχή 8 ομάδων, με νέο σύστημα διεξαγωγής, με αυστηρά υγειονομικά και οργανωτικά πρωτόκολλα αλλά και μεγάλα αστέρια στα ρόστερ των ομάδων η Volley League ετοιμάζεται για μία νέα πρόκληση.

 

Ολα τα μεγάλα ντέρμπι θα προβληθούν από τις κάμερες της Δημόσιας Τηλεόρασης η οποία για άλλη μία σεζόν στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στην τιτάνια προσπάθεια αθλητών, παραγόντων και διοργανώτρια για να βγει το ανδρικό βόλεϊ και πάλι κερδισμένο από το μεγαλύτερο ντέρμπι που δεν είναι άλλο από τη μάχη κατά του COVID-19. Οι αγώνες που δεν θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ θα μεταδίδονται σε Live Streaming από το volleyleague.gr και το κανάλι της volleyleague.gr στο You Tube.

 

Κανείς δεν ξεχνάει και την αποχώρηση δύο ιστορικών συλλόγων, του Ηρακλή Πετοσφαίρισης και του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός λόγω οικονομικών και αντικειμενικών δυσκολιών και όλοι ευχόμαστε οι δύο σύλλογοι να βρουν και πάλι το δρόμο προς την επαγγελματική κατηγορία.

 

Στο νέο πρωτάθλημα θα αγωνιστουν 8 ομάδες. Στα ρόστερ τους υπάρχουν 26 ξένοι σπουδαίοι ξένοι αθλητές. Από 4 ξένους έχουν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Φοίνικας ΟΝΕΧ και ο Ο.Φ.Η. Από 3 ξένους έχουν ο Παναθηναϊκός, ο Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων και ο Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας, ενώ η μοναδική ομάδα που έχει μόλις έναν ξένο είναι η Κηφισιά.

 

To νέο σύστημα διεξαγωγής

Το νέο πρωτάθλημα με 8 ομάδες θα γίνει με το ακόλουθο σύστημα διεξαγωγής:

Μετά την ολοκλήρωση του Β γύρου της κανονικής περιόδου (14 αγωνιστικές) οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι ομάδες των θέσεων 5-8 θα σχηματίσουν δύο γκρουπ.

Οι ομάδες του 1-4 θα παίξουν μεταξύ τους μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων (6 συνολικά αγωνιστικές) και η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Επίσης οι ομάδες από την κανονική περίοδο θα μεταφέρουν στο μίνι πρωτάθλημα τη βαθμολογία τους.

Η 8η ομάδα της τελικής κατάταξης της Volley League θα αντιμeτωπίσει την 3η ομάδα της Pre League για μία θέση στη Volley League της σεζόν 2021-22.

 

H παρουσίαση των 8 ομάδων της Volley League

 

Παναθηναϊκός: Διατήρηση κεκτημένων

O Παναθηναϊκός κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής μετά από 14 χρόνια και έχει στόχο να διατήρήσει τα κεκτημένα. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας για 7η σεζόν. Με νέο πρόεδρο στον Ερασιτέχνη τον Τάκη Μαλακατέ το ΤΑΑ διατηρεί την ίδια φιλοσοφία που είχε και επί θητείας Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Χαμηλοί τόνοι και στόχος το πρωτάθλημα. Είναι η ομάδα που έκανε τις λιγότερες αλλαγές καθώς έμεινε το δίδυμο των Αλέξανδρου Ράπτη, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου ενώ κρατήθηκε η κορυφαία τριάδα των ξένων αποτελεούμενη από τους Γιάκομπσεν, Ρανγκέλ και Τσάτσιτς. Ο Ράπτης ξεκινάει από την αρχή διαγώνιος. Αίσθηση προκάλεσε η αποχώρηση του Δημήτρη Ζήση που πήγε στον Ολυμπιακό ενώ τη θέση του πήρε ο Γιώργος Στεφάνου ο οποίος επέστρεψε μετά από 11 χρόνια. Αποκτηθηκε και ο Σωτήρης Συναδινός από την Κηφισιά.

 

Ολυμπιακός: Επιχείρηση επιστροφή

Ο Δημήτρης Καζάζης επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού με σκοπό να επιστρέψει στη θέση του πρωταθλητή. Τη μεταγραφική σεζόν έγιναν επτά μεταγραφές, δηλαδή, άλλαξε το μισό ρόστερ. Ο Λετονός διαγώνιος Ερμανς Εγκλεσκαλνς επέστρεψε μετά από 4 χρόνια, ενώ το δίδυμο των ακραίων με τον Γερμανό Φρομ και τον Σέρβο Μιγιαίλοβιτς που ήταν στον Εθνικό Αλεξανδρούολης θεωρείται από τα πιο δυνατά στην κατηγορία. Το μεγάλο στοίχημα είναι οι πασαδόροι με τον έμπειρο Κώστα Στιβαχτή να σηκώνει το βάρος και τον Σταύρο Κασαμπαλή παρτενέρ. Αλλά και στο κέντρο ξεχωρίζει η παρουσία του Αλεξάντερ Όκολιτς, κυπελλούχου με τον ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια. Τη θέση του λίμπερο ανέλαβε ο πρωταθλητής με τον Παναθηναικό Δημήτρης Ζήσης, ενώ προωθήθηκε και μία γενιά νέων αθλητών.

 

ΠΑΟΚ: Φτιαγμένος για τίτλους

Με τον Κώστα Δηλκώστα να είναι στον πάγκο του ΠΑΟΚ για δεύτερη σεζόν αλλά για πρώτη φορά να σχεδιάζει τη νέα ομάδα ο δικέφαλος του βορά είναι ικανός για όλα. Ποντάρισε πολλά στο «ερυθρόλευκο» τρίδυμο των Κοκκινάκη, Κουμεντάκη, Παπαλεξίου. Η μετακίνηση των τριών παικτών από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ ήταν το γεγονός του καλοκαιριού. Αποκτήθηκαν τέσσερις καλοί ξένοι που δένουν την ομάδα. Μάλιστα η απόκτηση του Σκοπιανού Φιλίπ Ντεσποτόφσκι από τον Ηρακλή περίπου 10 ημέρες πριν διαλυθεί ο «γηραιός» αποδείχτηκε δικαίωση για τον ΠΑΟΚ και για τον αθλητή. Λίρα εκατό ο Βαν ντε Ντρις στην επίθεση ενώ ο Βραζιλιάνος ακραίος Μπατατζιμ μαζί με τον Κουμεντάκη θα είναι το δίδυμο των ακραίων. Ο Εσθονος κεντρικός Αγκάνιτς γεμίζει το μπλοκ μαζί φυσικά με τον Γιάννη Τακουρίδη που ανανέωσε. Γενικά έγιναν εννιά προσθήκες και έμειναν πέντε παίκτες από την περσινή σεζόν.

 

Φοίνικας ΟΝΕΧ: Ναυπηγήθηκε το νέο «πειρατικό»

Πάνω σε νέο σκαρί και με όλες τις νέες... προδιαγραφές ναυπηγήθηκε η νέα ομάδα του Φοίνικα ΟΝΕΧ. Η έλευση του χορηγού αλλά και νέων προσώπων στη διοίκηση έχει δημιουργήσει νέα δυναμική στο τμήμα. Πάντως, ο Γιάννης Ορφανός προσπάθησε να αποκτήσει αθλητές με πολλούς ρόλους ώστε να υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Αποκτήθηκαν έξι νέοι αθλητές και έξι παρέμειναν από την ομάδα που πήρε την 4η θέση τη σεζόν 2019-20. Ο στόχος σύμφωνα με την διοίκηση και τον προπονητή είναι να πάει η ομάδα ένα σκαλί ψηλότερα κι αν είναι δυνατόν να κάνει την υπέρβαση που δεν είναι άλλη από έναν τίτλο. Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κροάτης διαγώνιος Ιβάν Ράιτς που μεγαλούργησε με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ έμεινε το μεγάλο αστέρι και κινητήριος μοχλός Ζίγκα Στερν. Παίκτης κλειδί είναι ο Βραζιλιάνος πασαδόρος Μουρίλο αλλά και ο Καναδός κεντρικός Μπάουν Αντρέ. Αίσθηση προκάλεσε η απόκτηση των αδελφών Πρωτοψάλτη.

 

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Έχει τη συνταγή της επιτυχίας

Ο Νίκος Ζαλμάς θα βρεθεί για τρίτη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας και αυτή τη φορά έφτιαξε ένα νέο σχήμα βασιζόμενο αποκλειστικά πάνω σε Έλληνες αθλητές. Μοναδικός ξένος είναι ο Αμερικανός κεντρικός Μαξ Τσαμπερλέιν κι αυτό είναι ένας νεοτερισμός. Ο αρχηγός και πασαδόρος Δημήτρης Νικολάκης με 17 συνεχομενες παρουσίες διευρύνει το σχετικό ρεκόρ στην ομάδα αλλά και στην κατηγορία, ενώ στην επίθεση διαγώνιος είναι ο Νίκος Ζουπάνης και ακράιοι ο Κυριάκος Σπυριούνης και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Στα λίμπερο αποκτήθηκαν ο έμπερος Γρηγόρης Κοντοστάθης και ο ταλαντούχος Τάσος Σωνάκης. Γενικά ο Ζαλμάς θέλει να δέσει την υποδοχή του για να κάνει την διαφορά με τις ανταγωνιστικές ομάδες. Στο κέντρο μαζί με τον Τσάμπερλέιν δεσπόζει ο Αχιλλέας Μπάσης. Το θετικό για την Κηφισιά είναι πως οι κεντρικοί της πιέζουν στο σερβίς. Θα προσπαθήσει να κάνει την ύπερβαση για είσοδο στην 4αδαα.

 

Ο.Φ.Η.: Στόχος η παραμονή

Ο Άκης Φλαούνας πήρε μια δύσκολη αποστολή για να δημιουργήσει μία νέα και ανταγωνιστική ομάδα και μέχρι στιγμής έχει κερδίσει το πρώτο στοίχημα. Το ρόστερ στελεχώθηκε σε χρόνο ρεκόρ και ο μεγάλος στόχος που έχει βάλει η διοίκηση είναι η παραμονή στην κατηγορία. Από τους 14 αθλητές της περσινής ομάδας έμειναν οι πέντε μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης που μαζί με τον Καναδό Στίβεν Χαντ θα είναι οι δύο βασικοί ακραίοι. Διαγώνιος θα είναι ο Γερμανός Κριστόφ Μαρκςενώ ο παίκτης κλειδί είναι ο Αυστριακός διεθνής Μαξιμίλιαν Θάλερ. Το κουαρτέτο των ξένων συμπληρώνει ο Βραζιλιάνος κεντρικός Φράνκο Ντράγκο. Στη θέση του λίμπερο αποκτήθηκε ο συριανός Σπύρος Βελούδης αλλά και ο Μιχάλης Τεφτσής που έμεινε από την περσινή ομάδα.

 

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων: Η μεγάλη επιστροφή

Μετά από 7 χρόνια ο Μίλωνας επέστρεψε στη Volley League με στόχο να καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία. Με προπονητή τον Σάκη Ψάρρα που στο παρελθόν τίμησε τη φανέλα του συλλόγου και ως αθλητής οικοδομήθηκε μία νέα ομάδα που συνθέτει αθλητές της παλιάς φρουράς, καλούς ξένους και νέους ταλαντούχους. Το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση είναι ο Καναδός ακροδιαγώνιος Τέιλορ Χαντ που τον γνωρίσαμε από το πέρασμα του στην Κηφισιά. Ο Σέρβος ακραίος Λούκα Βελίσκοβιτς θα ενισχύσει τα άκρα μαζί με τους έμπειρους Γιάννη Μαντέκα, Ηλία Λάππα αλλά και το νεαρό καλαματιανό Σπύρο Χανδρινό. Στο κέντρο δεσπόζει ο Ανδρέα Ανδρεάδης αλλά και ο Πολωνός Αλεξάντερ Μαζιάρζ. Στη θέση του λίμπερο είναι ο Θεολόγος Δαρίδης και ο νεαρός Άρης Χανδρινός (αδελφός του Σπύρου). Την ανάπτυξη ξεκλειδώνουν οι πασαδόροι Δρογκάρης και Κανελλόπουλος. Τα προηγούμενα δύο 24ωρα δύο αθλητές του Μίλωνα βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 και αποκλείστηκαν.

 

Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας: Πρωτάρης με μεγάλες προσδοκίες

Η άνοδος του Φιλίππου Βέροιας στη Volley League ήταν από τις ευχάριστες ειδήσεις του 2020 για το επαγγελματικό βόλεϊ. Ένας ιστορικός σύλλογος από την αθλητομάνα Βέροια κοσμεί την επαγγελματική κατηγορία και πορεύεται από μία ομάδα φρέσκων και ικανών παραγόντων που με γνώμονα την αγάπη και το μεράκι για το βόλεϊ έχουν κάνει ήδη την διαφορά. Οργανωμένη προσπάθεια με υψηλές οργανωτικές και αγωνιστικές προσδοκίες ανεβάζουν τον πήχη ψηλά. Χωρίς καμία δόση υπερβολής συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι και η μεγάλη έκπληξη του νέου πρωταθλήματος. Στο τιμόνι είναι ο Σωκράτης Τζιουμάκας και στο ρόστερ υπάρχουν οι δύο γιοί του Γιώργος και Στέλιος που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Μπίσετ και ο Φερέλ από την Αγία Λουκία συναντιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργώντας αδιαπέραστο τείχος. Ο Βραζιλιάνος Στουτζίνσκι που θαυμάσαμε πέρυσι στον Ηρακλή θα σηκώσει το βάρος στα άκρα, ενώ εγγύηση αποτελεί η παρουσία του έμπειρου πασαδόρου Κώστα Προύσαλη.

 

 Tα ρόστερ των ομάδων

 

1.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Φ. ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2019-20
1. Μούχλιας Βασίλης   Greece 21/11/1996 1.94 Ακραίος Παναθηναϊκός Α.Ο.
4. Cacic Voji   Montenegro 31/03/1990 2.02 Ακραίος Παναθηναϊκός Α.Ο.
5. Ρουσόπουλος Θεοφάνης   Greece 09/03/2000 1.83 Λίμπερο Α.Ο.Π.Κηφισιάς
6. Στεφάνου Γιώργος   Greece 21/07/2000 1.90 Πασαδόρος Παναθηναϊκός Α.Ο.
7. Jacobsen Axel   Greece 12/01/1981 1.88 Λίμπερο Π.Α.Ο.Κ.
8. Μπαρμπούνης Σπύρος   Denmark 10/07/1984 1.96 Πασαδόρος Παναθηναϊκός Α.Ο.
9. Μάρκου Άγγελος   Greece 01/08/2000 1.90 Ακραίος Παναθηναϊκός Α.Ο.
11. Μάρκου Άγγελος   Greece 01/07/2003 1.94 Διαγώνιος Παναθηναϊκός Α.Ο.
12. Rangel Ferreira Lucas Victor   Brazil 29/10/1990 2.10 Κεντρικός Παναθηναϊκός Α.Ο.
13. Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος   Greece 23/01/2001 1.93 Ακραίος Παναθηναϊκός Α.Ο.
14. Πανταλέων Σωτήρης   Greece 21/06/1980 2.02 Κεντρικός Παναθηναϊκός Α.Ο.
15. Ράπτης Αλέξανδρος   Greece 16/02/2000 1.98 Ακραίος Παναθηναϊκός Α.Ο.
17. Πελεκούδας Παναγιώτης   Greece 08/11/1989 2.00 Κεντρικός Παναθηναϊκός Α.Ο.
Προπονητής: Ανδρεόουλος Δημήτρης
Β΄προπονητής: Μαρκάκης Δημήτρης

 

2.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
Φ.   ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2019-20
1.   Fromm Christian   Germany 15/08/1990 2.04 Ακραίος Jastrzebski (Πολωνία)
3.   Χαραλαμπίδης Δημήτρης   Greece 03/06/1991 2.00 Κεντρικός Π.Α.Ο.Κ.
5.   Στιβαχτής Κώστας   Greece 22/05/1980 1.86 Πασαδόρος Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
7.   Mijailovic Nikola   Serbia 08/08/1989 1.91 Ακραίος Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης
8.   Δορδοκίδης Θεόδωρος   Greece 08/10/2001 1.95 Κεντρικός Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
9.   Egleskalns Hermans   Latvia 08/12/1990 2.03 Διαγώνιος Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
10.   Ζήσης Δημήτρης   Greece 02/04/1994 1.83 Λίμπερο Παναθηναϊκός Α.Ο.
11.   Κασαμπαλής Σταύρος   Greece 01/06/1995 1.90 Πασαδόρος Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης
12.   Βουλκίδης Θεόδωρος   Greece 30/03/1996 2.00 Κεντρικός Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
15.   Τζιάβρας Δημήτρης   Greece 16/02/1999 1.77 Λίμπερο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
17.   Στράτος Απόστολος   Greece 17/05/2002 1.96 Ακραίος Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
18.   Ριζόπουλος Δημήτρης   Greece 26/08/1984 2.01 Ακραίος Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
19.   Εφραιμίδης Δημήτρης   Greece 19/12/1990 1.94 Ακραίος Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
22.   Okolic Aleksandar   Serbia 26/06/1993 2.05 Κεντρικός Π.Α.Ο.Κ.
Προπονητής: Καζάζης Δημήτρης
Β΄προπονητής: Βουρδέρης Αντώνης

 

 

3.Π.Α.Ο.Κ.
Φ. ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2019-20
2. Παπαλεξίου Γιώργος   Greece 28/08/1999 2.02 Ακραίος Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
4. Κομητούδης Δημήτρης   Greece 04/10/1995 1.94 Πασαδόρος Ο.Φ.Η.
5. Τερζής Θάνος   Greece 17/03/1979 1.93 Πασαδόρος Π.Α.Ο.Κ.
7. Aganits Andri   Estonia 07/09/1993 2.07 Κεντρικός Noliko Maaseik (Βέλγιο)
8. Αντωνιάδης Αλέξανδρος   Greece 19/06/1986 1.85 Λίμπερο Νέστωρας Θεσσαλονίκης
9. Κοκκινάκης Μενέλαος   Greece 21/01/1993 1.93 Λίμπερο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
10. Κουμεντάκης Ραφαήλ   Greece 05/05/1993 2.03 Ακραίος Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
11. Σωτηρίου Σωτήρης   Greece 20/04/1986 1.98 Ακραίος Π.Α.Ο.Κ.
13. Τακουρίδης Γιάννης   Greece 24/05/1988 1.98 Κεντρικός Π.Α.Ο.Κ.
16. Despotovski Filip   Νorth M. 02/07/1986 1.93 Πασαδόρος Dinamo Bucuresti (Ρουμανία)
17. Batagim Henrique   Brazil 01/08/1993 1.96 Ακραίος Α.Ο.Π.Κηφισιάς
18. Καπετανίδης Κώστας   Greece 24/03/1999 1.95 Ακραίος Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων
19. Van Den Dries Bram   Belgium 14/08/1989 2.08 Διαγώνιος Π.Α.Ο.Κ.
20. Μπούτος Αλέξανδρος   Greece 09/09/1998 2.03 Διαγώνιος Π.Α.Ο.Κ.
Προπονητής: Δεληκώστας Κώστας
Β΄προπονητής: Μαμάης Βαλάντης

 

 

 

 

 

4.Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΟΝΕΧ ΣΥΡΟΣ
Φ. ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2019-20
1. Brown Andre   Canada 24/08/1990 2.06 Κεντρικός Sporting CP (Πορτογαλία)
3. Γκαράς Δημήτρης   Greece 12/11/1985 1.85 Λίμπερο Ο.Φ.Η.
4. Πρωτοψάλτης Αλέξανδρος   Greece 12/01/2002 1.88 Ακραίος Ανόρθωσις (Κύπρος)
6. Raic Ivan   Croatia 03/06/1989 2.02 Διαγώνιος Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης
7. Πρωτοψάλτης Θανάσης   Greece 12/09/1993 1.85 Ακραίος Παναθηναϊκός Α.Ο.
8. Ηλίας Θεοδόσης   Greece 20/05/1995 1.90 Πασαδόρος Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
9. Παπαγγελόπουλος Νίκος   Greece 17/11/1988 2.02 Κεντρικός Α.Ο.Π.Κηφισιάς
10. Radke Murilo   Brazil 31/01/1989 1.98 Πασαδόρος Frusinate Sora (Ιταλία)
13. Λινάρδος Δημοσθένης   Greece 14/02/1997 2.03 Κεντρικός Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
14. Stern Ziga   Slovenia 02/01/1994 1.93 Ακραίος Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
15. Καρασαββίδης Βασίλης   Greece 17/03/1995 1.96 Λίμπερο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
17. Κωστόπουλος Βασίλης   Greece 16/02/1995 1.95 Ακραίος Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
18. Μήλης Νίκος   Greece 04/11/1996 1.97 Διαγώνιος Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Προπονητής: Ορφανός Γιάννης
Β΄προπονητής: Παλαιτσάκης Δημήτρης

 

 

 

 

5.Α.Ο.Π.ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Φ. ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2019-20
1. Νικολάκης Δημήτρης   Greece 28/01/1980 1.81 Πασαδόρος Α.Ο.Π.Κηφισιάς
2. Σωνάκης Αναστάσιος   Greece 09/11/2001 1.84 Λίμπερο Παναθηναϊκός Α.Ο.
3. Ζουπάνης Νίκος   Greece 18/03/1989 2.02 Διαγώνιος Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
4. Κωτσάκης Φροίξος   Greece 01/05/1999 1.95 Ακραίος Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός
6. Κοσμάς Γιάννης   Greece 28/09/2002 1.88 Ακραίος Α.Ο.Π.Κηφισιάς
8. Παπαδόπουλος Γιάννης   Greece 21/10/1993 1.92 Ακραίος Α.Ο.Π.Κηφισιάς
10. Μπάσης Αχιλλέας   Greece 13/03/1994 1.95 Κεντρικός Α.Ο.Π.Κηφισιάς
11. Ζαρωτιάδης Θανάσης   Greece 05/10/2020 1.88 Πασαδόρος Α.Σ.Πανερυθραϊκός
12. Σπηλιώτης Αντώνης   Greece 21/11/2001 1.97 Κεντρικός Α.Ο.Π.Κηφισιάς
13. Chamberlain Max   United States 24/02/1997 2.00 Κεντρικός Tourcoing VB (France)
15. Σπυριούνης Κυριάκος   Greece 01/09/1997 1.95 Ακραίος Α.Ο.Π.Κηφισιάς
17. Παπαδόπουλος Παναγιώτης   Greece 30/04/1992 1.98 Ακραίος Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός
18. Κοντοστάθης Γρηγόρης   Greece 22/12/1994 1.90 Λίμπερο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης
20. Μελλές Νίκος   Greece 20/01/1995 2.00 Κεντρικός Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Προπονητής: Ζαλμάς Νίκος
Β΄προπονητής: Δημητρουλάκος Χρήστος

 

 

 

6.Ο.Φ.Η.
Φ. ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2019-20
1. Μανωλάκης Βασίλης   Greece 08/12/1994 2.01 Κεντρικός Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων
2. Μονιάκης Γιώργος   Greece 21/05/1987 1.90 Διαγώνιος Ο.Φ.Η.
3. Φραγκιαδάκης Μανώλης   Greece 21/12/1994 1.97 Ακραίος Πανελλήνιος Γ.Σ.
4. Χαραλαμπίδης Σωκράτης   Greece 15/06/1997 1.98 Ακραίος Uvc Ried (Aυστρία)
5. Drago Franco   Brazil 06/09/1996 2.03 Κεντρικός Amstetten VCA (Aυστρία)
6. Βελούδης Σπύρος   Greece 16/01/1997 1.72 Λίμπερο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
7. Καρατζάς Νίκος   Greece 13/04/1998 2.00 Κεντρικός Ο.Φ.Η.
10. Γαλιώτος Μάρκος   Greece 23/08/1996 1.95 Πασαδόρος Amstetten VCA (Aυστρία)
11. Hunt Steven Robert   Canada 01/01/1990 1.98 Ακραίος Al Wasl Club (Η.Α.Ε.)
13. Τεφτσής Μιχάλης   Greece 10/08/1988 1.81 Λίμπερο Ο.Φ.Η.
15. Κοσκινάς Γιώργος   Greece 12/01/1991 1.80 Ακραίος Ο.Φ.Η.
17. Thaller Maximilian   Austria 13/12/1993 1.88 Πασαδόρος SKV Montana (Βουλγαρία)
18. Marks Christoph   Germany 16/04/1997 2.02 Διαγώνιος VC Bitterfeld Wolfen (Γερμανία)
19. Ρουμελιωτάκης Γιάννης   Greece 25/06/1989 1.88 Ακραίος Ο.Φ.Η.
Προπονητής: Φλαούνας Άκης
Β΄προπονητής: Πρασανάκης Μανώλης

 

 

7.Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ
Φ. ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2019-20
1. Μαντέκας Γιάννης   Greece 03/08/1985 1.95 Ακραίος Α.Ο.Ν.Σ Μίλων
2. Χανδρινός Σπύρος   Greece 24/02/2001 1.96 Ακραίος Καλαμάτα 80
4. Maziarz Aleksander   Poland 22/04/1995 2.05 Κεντρικός KPS Siedlce (Πολωνία)
5. Hunt Taylor   Canada 29/12/1988 1.95 Διαγώνιος Α.Ο.Π.Κηφισιάς
6. Δρογκάρης Γιώργος   Greece 16/05/1991 1.90 Πασαδόρος Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός
7. Χανδρινός Άρης   Greece 20/11/2002 1.82 Λίμπερο Καλαμάτα 80
9. Κάββουρας Ανδρέας   Greece 05/10/1998 2.02 Διαγώνιος Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
10. Ανδρεάδης Ανδρέας   Greece 14/01/1981 2.03 Κεντρικός Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
11. Κανελλόπουλος Γεώργιος   Greece 30/11/1997 1.89 Πασαδόρος Α.Ο.Ν.Σ Μίλων
12. Velicković Luka   Serbia 10/10/1995 1.96 Ακραίος Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης
14. Παπαδάκης Ιωάννης   Greece 26/03/2003 1.97 Κεντρικός Α.Ο.Ν.Σ Μίλων
15. Λάππας Ηλίας   Greece 20/07/1979 1.94 Ακραίος Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός
17. Τσαρκατόγλου Μίλτος   Greece 11/01/1997 1.97 Κεντρικός Α.Ο.Ν.Σ Μίλων
18. Δαρίδης Θεολόγος   Greece 18/07/1991 1.77 Λίμπερο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Προπονητής: Ψάρρας Σάκης
Β΄προπονητής: Δεναξάς Γιώργος

 

 

 

Α.Π.Σ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Φ. ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2019-20
1.  Μπουτόπουλος Κώστας   Greece 23/04/1998 1.81 Λίμπερο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
2. Τσιάρας Κώστας    Greece 06/06/1990 2.02 Κεντρικός Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
7. Μιχελάκης Γιώργος    Greece 27/05/1997 1.85 Ακραίος / Λίμπερο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
4.  Μπουράκης Αντώνης   Greece 28/05/1998 1.82 Λίμπερο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
5.  Γραμμενούδης Αλέξανδρος, Γιώργος   Greece 07/11/1997 1.97 Πασαδόρος Πήγασος Πολίχνης
6.  Bissette Julian   Saint Lucia 06/02/1991 1.99 Κεντρικός Α.Ο.Π.Κηφισιάς
8.  Προύσαλης Κώστας   Greece 06/10/1980 1.92 Πασαδόρος Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
3. Μπότσης Χαράλαμπος    Greece 07/11/1993 1.82 Ακραίος Α.Ε.Πυλαίας
9.  Τζιουμάκας Στέλιος   Greece 14/03/1998 1.93 Ακραίος Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
10.  Παπάζογλου Θανάσης   Greece 16/02/1995 1.95 Κεντρικός Μ.Α.Σ Νίκη Αιγινίου
11.  Αρτακιανός Δημήτρης   Greece 11/05/1999 1.75 Πασαδόρος Χ.Α.Ν.Θ.
12.  Γάτσης Τάσος   Greece 14/03/1991 1.96 Κεντρικός Π.Α.Ο.Κ.
15. Τζιουμάκας Γιώργος    Greece 23/01/1995 2.04 Διαγώνιος Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
17.  Studzinski Eduardo Matheus Rodriges   Brazil 18/09/1994 1.97 Ακραίος Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
18.  Ferrel Tevin   Saint Lucia 27/09/1995 1.99 Κεντρικός Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων
        1,91    
Προπονητής: Τζιουμάκας Σωκράτης
Β΄προπονητής: Μανιώτης Στέφανος - Χριστοφορίδης Τάκης

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (1936-2020)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
1936: Πανελλήνιος Γ.Σ.
1937: Πανελλήνιος Γ.Σ.
1938: Ε.Α.Πατρών
1939: Πανελλήνιος Γ.Σ.
1940: Πανελλήνιος Γ.Σ.
1944: Πανελλήνιος Γ.Σ.
1961: Πανελλήνιος Γ.Σ.
1962: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
1963: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1964: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
1965: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1966: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1967: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1968: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
1969: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1970: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1971: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1972: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1973: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1974: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1975: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1976: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1977: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1978: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1979: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1980: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1981: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1982: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1983: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1984: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1985: Παναθηναϊκός A.O.
1986: Παναθηναϊκός A.O.
1987: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1988: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1989: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1990: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1991: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1992: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1993: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1994: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1995: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1996: Παναθηναϊκός Α.Ο.
1997: Άρης Α.Σ.
1998: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
1999: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2000: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2001: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2002: Ηρακλής Γ.Σ.
2003: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2004: Παναθηναϊκός Α.Ο.
2005: Ηρακλής Γ.Σ.
2006: Παναθηναϊκός Α.Ο.
2007: Ηρακλής Γ.Σ.
2008: Ηρακλής Γ.Σ.
2009: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2010: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2011: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2012: Ηρακλής Γ.Σ.
2013: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2014: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2015: Π.Α.Ο.Κ.
2016: Π.Α.Ο.Κ.
2017: Π.Α.Ο.Κ.
2018: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2019: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
2020: Παναθηναϊκός Α.Ο.
ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΟΜΑΔΩΝ
29: Ολυμπιακός ΣΦΠ
19: Παναθηναϊκός Α.Ο.
6: Πανελλήνιος Γ.Σ.
5: Ηρακλής ΓΣ.
3: Π.Α.Ο.Κ.
2: Μίλων ΑΟΝΣ
1: Άρης Α.Σ.
1: Ε.Α.Πατρών




 

1η αγωνιστική 

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Κροίσος Πέρσης Νέα Σμύρνη, 19.00 (V.L. T.V.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Βαρατάσης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Αγίου Θωμά 20.30 (V.L. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ο.Φ.Η.


Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Κατερλή, Αρβανίτης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Δ. Βικέλας Σύρος 16.00 (V.L. T.V.): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας


Διαιτητές: Βουδούρης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Βρούτσης, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Ζηρίνειο Κηφισιά 18.00 (Ε.Ρ.Τ.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.


Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Τόλιος, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.


2η αγωνιστική

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας

Π.Α.ΟΚ. - Ο.Φ.Η.

Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο.

3η αγωνιστική

Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Π.Α.Ο.Κ.

Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

4η αγωνιστική 

Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Ο.Φ.Η. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Α.Ο.Π.Κηφισιά - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

5η αγωνιστική 

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.

Ο.Φ.Η. - Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας

6η αγωνιστική 

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων -ΟΦΗ

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Α.Ο.Π. Κηφισιά - Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας

Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

7η αγωνιστική

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

 

 

filippos veroias.jpgmilon.jpgAOP KIFISIA LOGO.jpgPicture3.jpgPAOK.jpgFOINIKAS.jpgOlympiakos.jpgOFI_Crete_logo.jpgpanathinaikos.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Το 53ο σερβίς της Volley League θα νικήσει πάλι τον COVID-19
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject