Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-02-2021

Παντελής Ταρνατόρος στο στο ράδιο Web TV Avena 97,7: «Τα αυτονόητα είναι και τα πιο δύσκολα - Λιγκ Καπ στη Βέροια»

Rate this item
(0 votes)
Με εκλεκτούς προσκεκλημένους του ελληνικού βόλεϊ άνοιξε την Παρασκευή στο ράδιο Web TV Avena 97,7 η «αυλαία» των εκπομπών αφιερωμένων στο αγαπημένο μας άθλημα.

 

«Ποδαρικό» στο αέρα της παρθενικής εκπομπής “Volley Life”, που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21:00 από το ραδιόφωνο της Κεντρικής Μακεδονίας έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, Παντελής Ταρνατόρος, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Volley League ανδρών και παράλληλα υπογράμμισε ότι για πρώτη φορά η Βέροια θα διοργανώσει το φετινό φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», όπου μετέχει και ο Φίλιππος Βέροιας.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΕΣΑΠ, αφού αρχικά έδωσε τις ευχές του για την νέα εκπομπή,  τόνισε ότι το φετινό πρωτάθλημα, δεδομένης της κατάστασης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, είναι εκπληκτικό και όσο περνάει ο καιρός θα δούμε σπουδαίους αγώνες.

Εν συνεχεία ο κ. Τορνατόρος, δήλωσε για το παιχνίδι Φίλιππος Βέροιας- Μίλων ότι ήταν πάρα πολύ καλό και οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Ακόμη, πρόσθεσε ότι η διοίκηση της Βέροιας είναι ένα υπόδειγμα για το πρωτάθλημα, είναι άνθρωποι που αγαπάνε το βόλεϊ, χαίρεται να συνεργάζεται μαζί τους και θεωρεί ότι με άριστα το 10 παίρνουν 11.

Το πρωτάθλημα θεού θέλοντας και καιρού επιτρέποντας θα τελειώσει στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί εάν φυσικά τηρηθούν 120% τα μέτρα προστασίας. Επεσήμανε την κρισιμότητα της κατάστασης της πανδημίας, την οποία θα πρέπει όλοι οι αθλητές να την λάβουν σοβαρά υπόψιν και να είναι γήπεδο- σπίτι, σπίτι – γήπεδο, να ξεχάσουν την προσωπική ζωή και να καταλάβουν ότι είναι επαγγελματίες προστατεύοντας, έτσι, την ομάδα και τα συμβόλαιά τους.

Τέλος, για μια ακόμη φορά είπε ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι το Λίγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» θα πραγματοποιηθεί  στη Βέροια και όπως είπε συνομίλησε με τον δήμαρχο κύριο Βοργιαζίδη Κώστα, ο οποίος είναι πολύ θετικός σε αυτό.

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΣΑΠ στο link του σχετικού αποσπάσματος της εκπομπής του ράδιο Web TV Avena 97,7


Από το Γραφείο Τύπου του Α.Π.Σ.Φιλιππου Βέροιας

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος στο στο ράδιο Web TV Avena 97,7: «Τα αυτονόητα είναι και τα πιο δύσκολα - Λιγκ Καπ στη Βέροια»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject