Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-04-2021

Παντελής Ταρνατόρος: Τεράστια επιτυχία, σειρά έχει το Λιγκ Καπ στη Βέροια

Rate this item
(0 votes)
O πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μετά την απονομή στον πρωταθλητή Ολυμπιακό έκανε τον απολογισμό της δύσκολης χρονιάς στη Volley League τονίζοντας πως και εφέτος αλλά και τη σεζόν 2019-20 το πρωτάθλημα ήταν το μοναδικό όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά και σε όλα τα ομαδικά αθλήματα που κατάφερε να ολοκληρώσει και να αναδείξει πρωταθλητές. Τόνισε ακόμα πως το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που θα γίνει στη Βέροια 17-18 Απριλίου.

 

«Κάναμε έναν ακόμα άθλο που οφείλεται πρώτα στους αθλητές, μετά στους παράγοντες και φυσικά σε όσους μας υποστήριξαν και αναφέρομαι στην αθλητική ηγεσία, τους χορηγούς και την ΕΡΤ που μετέδωσε τους αγώνες μας. Εγιναν θυσίες, υποχωρήσεις, αλλαγές αλλά καταφέραμε να ξεπεράσουμε την πανδημία, την καραντίνα και τον ίδιο τον κορονοϊό αφού σχεδόν όλοι οι αθλητές το ξεπέρασαν ευτυχώς χωρίς μεγάλα προβήματα».

Και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ συνέχισε: «Τέλος καλό όλα καλά με όποια προβλήματα αντιμετωπίσαμε εν μέσω της πανδημίας. Είναι μία τεράστια επιτυχία και ευχαριστώ όλες τις ομάδες, αθλητές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες που υπερέβαλαν εαυτό σε μη φυσιολογικές συνθήκες. όλες οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν καλές και προσπάθησαν όλοι για το καλύτερο. Το ανδρικό βόλεϊ και η Volley League κατόρθωσε να αντιμετωπίσει με επιτυχία την πανδημία του covid-19 και ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα σύμφωνα με αυτό που είχαμε αποφασίσει το καλοκαίρι. Ήδη έχουμε αρχίσει και δουλεύουμε την επόμενη σεζόν. Δε μπορώ να πω ακόμα κάτι για αύξηση ομάδων στο νέο πρωτάθλημα. Είναι νωρίς. Πάμε να κάνουμε το Λιγκ Καπ στη Βέροια και από την επόμενη μέρα θα δουλέψουμε για το επόμενο πρωτάθλημα. Στη Βέροια ετοιμάζουμε την δεύτερη διοργάνωση μας. Οι ομάδες είνα έτοιμες, οι άνθρωποι στη Βέροια έχουν κάνει πολύ δουλειά και μεγάλες θυσίες και θα απολαύσουμε ένα ακόμα δυνατό βόλεϊκό σαββατοκύριακο».

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος: Τεράστια επιτυχία, σειρά έχει το Λιγκ Καπ στη Βέροια
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject