Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-03-2014

Οι αρχηγοί έδωσαν το... σύνθημα

Rate this item
(0 votes)
Παραμονή της έναρξης του φάιναλ-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στη συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα το μεσημέρι. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Κώστας Χριστοφιδέλης που στοχεύει στον 9ο τίτλο Κύπελλου για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Γιώργου Ντράγκοβιτς. Επίσης μίλησαν ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Αινείας Τζελάτι, ο πασαδόρος του Α.Ο.Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης και ο ακραίος της ΑΕΚ Γιάννης Μαντέκας.
Οι τέσσερις αρχηγοί δεν έκρυψαν τις φιλοδοξίες τους για τους αγώνες που ξεκινούν αύριο ωστόσο ο καθένας με τον τρόπο του παραδέχθηκε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο αμφίρροπα τουρνουά των τελευταίων ετών.
 
Κώστας Χριστοφιδέλης: «Ελπίζω να το πάρει ο Ολυμπιακός»
 
«Ευχαριστούμε για την φιλοξενία, χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ. Η Καλαμάτα έχει βγάλει αθλητές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία. Να γίνει ένα ωραίο φάιναλ-4, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Να μην υπάρχουν ακρότητες και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις άλλες ομάδες και ελπίζω να το πάρει ο Ολυμπιακός».
Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται το ρεκόρ καθώς αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει τον τίτλο, θα πιάσει τον Ντράγκοβιτς με 9 κατακτήσεις Κυπέλλου τόνισε: «Εμείς οι αθλητές θέλουμε ομαδικούς τίτλους, αν έρθουν και τα ρεκόρ σημαίνει ότι ανταμείβεται η προσπάθεια σου».
 
Αινείας Τζελάτι: «Τελικό για τον ΠΑΟΚ μετά 31 χρόνια»
 
«Ευχαριστούμε τον Δήμο και την Καλαμάτα 80 που μας φιλοξενεί. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο βόλεϊ για να δώσουμε έτσι κι ένα κίνητρο στα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα. Είναι αρκετά χρόνια (σ.σ.31 χρόνια) που ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάει στον τελικό κι εύχομαι να πάει φέτος».
 
Δημήτρης Νικολάκης: «Η πρώτη μας συμμετοχή»
 
«Ευχαριστούμε την Καλαμάτα γι’ αυτή τη διοργάνωση. Είναι δύσκολες οι εποχές και καταλαβαίνουμε όλοι μας τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Είναι η πρώτη μας συμμετοχή σε Final 4 και θέλουμε να το χαρούμε. Έχουμε πολύ καλή διάθεση και ελπίζω να πάμε μέχρι το τέλος. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να το πάρουμε».
 
Σε ερώτηση για το αν θεωρεί φαβορί την Κηφισιά δεδομένου ότι είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και έχει κερδίσει όλες τις αντιπάλου της τόνισε: «Η απάντηση είναι όχι… Ξεκινήσαμε με στόχο να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και ό,τι έχουμε κάνει δεν είναι τυχαίο. Αν μας βγει το παιχνίδι μας αυτές τις δύο μέρες θα είναι το καλύτερο».
 
Γιάννης Μαντέκας: «Καλές εμφανίσεις»
 
«Η Καλαμάτα είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθει στο οργανωτικό κομμάτι αφού έχει ανθρώπους όπως οι παλιοί συναθλητές μου Χρήστος Δημητρακόπουλος, Μάνος Ξενάκης οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία. Εμείς έχουμε κάνει μέχρι στιγμής μία πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Ήρθαμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και γιατί όχι να το κατακτήσουμε το Κύπελλο. Σίγουρα θα είναι ανταγωνιστική και ενδιαφέρουσα διοργάνωση».
 
Σε ερώτηση για το αν η κατάκτηση του Λιγκ Καπ άνοιξε την όρεξη στην ομάδα του τόνισε: «Το κύπελλο με το Λιγκ Καπ είναι παρόμοιοι θεσμοί. Έχουν να κάνουν με την απόδοση της ομάδας την συγκεκριμένη μέρα. Πήραμε το Λιγκ Καπ και νιώσαμε ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και στο κύπελλο. Κι οι φιναλίστ του Λιγκ καπ ήταν εξίσου δυνατές ομάδα, αλλά κι εδώ στην Καλαμάτα υπάρχουν τέσσερις πολύ καλές ομάδες».
 
Βρίσκεστε εδώ: News Hellenic Cup Οι αρχηγοί έδωσαν το... σύνθημα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject