Print this page
27-02-2015

H πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του φάιναλ-4 Κυπέλλου

Rate this item
(0 votes)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη σύσκεψη που αφορούσε το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί στη Σύρο το διήμερο 14-15 Μαρτίου.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ Χρήστος Σύλλας, ο Ταμίας της ΕΟΠΕ Θανάσης Ρέρρας, το μέλος του ΔΣ Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης (ο οποίος στη συγκεκριμένη σύσκεψη εκπροσώπησε και τον Φοίνικα Σύρου), ο Μάκης Τσάτσος ο οποίος έχει οριστεί από την ΕΟΠΕ ως υπεύθυνος ασφαλείας για τη διοργάνωση, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ Αλέξανδρος Κούκης ενώ τις υπόλοιπες φιναλίστ εκπροσώπησαν οι Νίκος Μαντούβαλος (Ολυμπιακός), Αχιλλέας Τζήκας (ΠΑΟΚ), Γιάννης Κόντος (ΑΟ Κηφισιάς).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης από την πλευρά των διοργανωτών έγινε η ενημέρωση προς τις ομάδες για διάφορα διαδικαστικά θέματα που αφορούν το Final 4 (διαμονή, μετάβαση, κ.α.), συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τα μέτρα τάξης που θα εφαρμοστούν στο τουρνουά και τα οποία θα ανακοινωθούν λεπτομερώς την επόμενη εβδομάδα μετά από συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι πάντως εξέφρασαν την πρόθεση αλλά και την πεποίθηση τους ότι το Final 4 του Κυπέλλου θα εξελιχθεί σε μια πραγματική γιορτή του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα.

«Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να αναδειχθεί το διήμερο αυτό το άθλημα, αλλά και το νησί της Σύρου και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση», διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους όλων των φορέων ο κ.Ρέρρας, ενώ ο κ. Λεονταρίτης (με την διπλή ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και του εκπροσώπου του Φοίνικα Σύρου) αφού αρχικά ευχαρίστησε την ΕΟΠΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Περιφέρεια και τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης αναθέτοντας τους την διοργάνωση τόνισε από την πλευρά του: «Έχουμε ανταποκριθεί στο παρελθόν σε όλες τις προκλήσεις που μας έχουν ανατεθεί και αυτό που έμενε στο τέλος πάντα ήταν μια γλυκιά ανάμνηση και μια ικανοποίηση για το αποτέλεσμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εμείς θέλουμε να πετύχει πάνω απ’ όλα για το βόλεϊ και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρουμε. Το ότι συμμετέχει η ομάδα μας δεν θα μας κάνει μεροληπτικούς και θα συμπεριφερθούμε το ίδιο σε όλες τις ομάδες. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι η γνωστή που επικρατεί όλα αυτά τα χρόνια και η εικόνα που θα μεταδοθεί μέσω της ΝΕΡΙΤ σε όλη την Ελλάδα θα είναι μια διαφήμιση για το άθλημα και το νησί της Σύρου».

Πηγή: volleyball.gr