Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-03-2016

Παναθηναϊκός - ΑΟΠ Κηφισιά για μία θέση στον τελικό (Α΄ημιτελικός κυπέλλου, 26/3, 15.30)

Rate this item
(0 votes)
Με τους ημιτελικούς Παναθηναϊκός - Κηφισιά και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ αρχίζει το Σάββατο 6 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 7 του μήνα το φάιναλ-4 του 30ου κυπέλλου ανδρών στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφαδας. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 18.00. Όλοι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ2.

 

Στον Α΄ημιτελικό ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά. Οι πράσινοι με 6 κύπελλα στην κατοχή τους επιστρέφουν σε τελική φάση κυπέλλου μετά το 2012, ενώ η Κηφισιά ήταν φιναλίστ στον τελικό του 2014. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο εφετινό πρωτάθλημα οι δύο ομάδες σημείωσαν από μία νίκη.

 

Aνδρεόπουλος: «Επιστρέφουμε»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Το άθλημα μας αξίζει πολύ μεγαλύτερα γήπεδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε σε ένα φάιναλ-4 μετά από αρκετά χρόνια αλλά αυτό δεν μας φτάνει. Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες μας για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Έχουμε κάποια προβλήματα αλλά θέλουμε να τα ξεπεράσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

 

Πανταλέων: «Νικητής το βόλεϊ»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Εύχομαι νικητής να είναι το άθλημα μας γιατί αυτή την εποχή χρειάζεται να δείξουμε μία καλή εικόνα προς τα έξω, να γεμίσουν και πάλι τα γήπεδα όπως στο παρελθόν. Θα ήταν ευχής έργο να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στους τίτλους.  Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια από τον Ερασιτέχνη να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στους τίτλους μετά από πολλές δυσκολίες και κάποια στιγμή θα γίνει».

Αρσενιάδης: «Σε 24 κρίνονται τα πάντα»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Εύχομαι να γίνει ένα φάιναλ-4 αντάξιο στο όνομα των ομάδων, να γεμίσει το γήπεδο με οικογένειες και παιδιά. Στο πρωτάθλημα δεν κρίνεσαι από ένα αποτέλεσμα από το σύνολο των αγώνων. Εδώ σε 24 ώρες κρίνονται τα πάντα. Όλοι θέλουν το κάτι παραπάνω. Όλοι πιστεύουν στην ομάδα τους όπως και εγώ».

Παπαγγελόπουλος: «Συνεπής με τα φάιναλ-4»

Ο κεντρικός της Κηφισιάς Νίκος Παπαγγελόπουλος είπε: «Η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια είναι συνεπής στο ραντεβού της στο φάιναλ-4. Είμαστε διψασμένοι για μία διάκριση . Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Άγχος δεν έχουμε, έχουμε έμπειρους παίχτες που μπορούν να ανταποκριθούν στα κρίσιμα».

 

30ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ-4
Σάββατο 26 Μαρτίου
15:30: Παναθηναϊκός - ΑΟΠ Κηφισιάς
18:30: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Κυριακή 27 Μαρτίου
18:00: Τελικός

*Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ2.

Δείτε όλους τους τελικούς, κυπελλούχους, χρυσή βίβλο

Το πανόραμα του Κυπέλλου ανδρών 2015-16

 


 

kournetas-filipov-papag-pantaleon.jpgpiazza-kalma-andreo-arse.jpgkypello2016.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Hellenic Cup Παναθηναϊκός - ΑΟΠ Κηφισιά για μία θέση στον τελικό (Α΄ημιτελικός κυπέλλου, 26/3, 15.30)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject