Print this page
21-03-2017

Οι Κυπελλούχοι Τσούπκοβιτς και Στιβαχτής «Στο Φιλέ» της Nova!

Rate this item
(0 votes)

Δείτε live την Τρίτη 21/3 την εκπομπή για το βόλεϊ με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένους τους δύο άσους του Ολυμπιακού.

 

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD, στην υπηρεσία NovaGO, αλλά και στο Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) την εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένους τους Κονσταντίν Τσούπκοβιτς και Κώστα Στιβαχτή.

Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού, θα αναφερθούν στην κατάκτηση του Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη, θα μιλήσουν για την πορεία των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, αλλά και για τους προσωπικούς τους στόχους. Παράλληλα, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από το Final Four του Κυπέλλου στο βόλεϊ, αλλά και οι ετοιμασίες των ομάδων εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής της Volley League Πάμε Στοίχημα. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τους αγώνες Volley League στο www.novasports.gr/WebTV Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων Volley League.