Print this page
12-12-2013

Στέλιος Νικηφορίδης: «Ανεβασμένοι με Φοίνικα και Μπουλ»

Rate this item
(1 Vote)
Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι ο Στέλιος Νικηφορίδης.
Ο έμπειρος ακραίος του Δικεφάλου σε όλα τα ματς που κλήθηκε να βοηθήσει έχει προσφέρει τα μέγιστα , όπως και στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σερβική Ραντνίτσκι που μπήκε ως αλλαγή και βοήθησε την ομάδα του να πετύχει το στόχο της που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση στους «8» του CEVCup. Για την μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «8» της Ευρώπης ο Στέλιος Νικηφορίδης είπε:
 
«Είναι μια μεγάλη πρόκριση που επιτυγχάνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας βόλει του ΠΑΟΚ. Όπως δήλωσε και ο αρχηγός μας την αφιερώνουμε σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να τους έχουμε ακόμα πιο κοντά μας στη συνέχεια. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας για να πάμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη».
 
Για το αν φοβήθηκε κάποια στιγμή όταν και οι Σέρβοι προηγήθηκαν με 0-1 σετ μέσα στο Παλατάκι ο έμπειρος ακραίος είχε να πει: «Όχι σε καμία περίπτωση δεν φοβήθηκα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου. Ήξερα ότι θα πάρουμε τη νίκη».
 
Για αν είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που θα αποφύγει την Κούνεο και τι γνωρίζει για την Γερμανική Μπουλ ο Στέλιος Νικηφορίδης τόνισε: «Δεν έχει καμία σημασία που δεν θα παίξουμε με την Κούνεο . Για να την αποκλείσει η Μπουλ σημαίνει ότι η γερμανική ομάδα είναι καλύτερη. Δεν έχουμε ενημέρωση για τον αντίπαλο. Θα τον μελετήσουμε και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα».
 
Για τον επερχόμενο αγώνα που θα γίνει την Κυριακή στις 17.00 στο Παλατάκι με αντίπαλο τον Φοίνικα και τι ρόλο θα παίξει η καλή ψυχολογία ο Στέλιος Νικηφορίδης , που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Σύρου τόνισε:
 
«Σίγουρα η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Πρόκειται όμως για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Φοίνικας έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν βρίσκεται τυχαία στη 2η θέση. Ο πρόεδρος έχει δώσει πολλά χρήματα για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».