Print this page
11-11-2014

Ερνάντο Γκόμεζ: «Ανεβάζουμε το βόλεϊ του ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο»

Rate this item
(1 Vote)
Ο Ερνάντο Γκόμεζ πληροφορήθηκε την ανάδειξη του ως MVP της 3ης αγωνιστικής λίγο πριν φύγει από το σπίτι του και να πάει στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Έτσι, αφιέρωσε την διάκριση του στη σύζυγο του Άντζι και στις δύο του κόρες Χάνα και Αναστασία...
«Είμαστε πολύ καλά στην Ελλάδα. Νιώθω ότι κάνει λίγο κρύο περισσότερο απ΄ ότι περιμέναμε αλλά είμαστε πολύ καλά. Με την σύζυγο μου έχουμε μείνει έξι χρόνια στο παρελθόν και ξέρουμε την κουλτούρα, τις συνήθειες, το φαγητό. Ολα αυτά μας έκαναν να έρθουμε και πάλι στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος και η διοίκηση του ΠΑΟΚ προσπαθεί να οργανώσει την ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο».
 
Ποια είναι η σύγκριση που κάνεις μεταξύ του εφετινού πρωταθλήματος και της τελευταίας σεζόν που ήσουν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό το 2005-06;
 
«Τότε υπήρχαν 3-4 ομάδες που είχαν πολύ υψηλό επίπεδο, πολύ υψηλότερο από τις σημερινές ομάδες. Ηταν διαφορετικά τα μπάτζετ. Τώρα το αγωνιστικό επίπεδο είναι πιο χαμηλό αλλά και οι 12 ομάδες είναι ισοδύναμες και υπάρχει καλύτερη οργάνωση σε όλα. Αν δεν προσέξεις μία ημέρα καταστράφηκες. Το νιώσαμε με τον Άρη στο Λιγκ Καπ και με τη Λαμία στο πρωτάθλημα που χάσαμε έναν βαθμό».
 
Με τον Παμβοχαϊκό δεν ξεκινήσατε καλά αλλά νικήσατε...
 
«Ο Παμβοχαϊκός έχει πολύ καλή ομάδα και η νίκη που κάναμε με τρίποντο είναι πολύ σημαντική. Πιστεύω πως ο Παμβοχαϊκός θα παίξει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Έχει καλούς και δυνατούς ξένους παίκτες και για να νικήσουμε κάναμε μεγάλη προσπάθεια».
 
Τι δουλειά γίνεται στον ΠΑΟΚ και τι στόχους έχετε;
 
«Όλοι όσοι είναι στην ομάδα θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και σημαντικό για τον σύλλογο. Αλλά κι εμείς θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και να παίζουμε βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα συνολικά και εννοώ και την οργάνωση που υπάρχει».
 
Ερχονται τρία ντέρμπι με Άρη, Ολυμπιακός και Εθνικό. Θα τα καταφέρετε;
 
«Για μας όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Θέλουμε να πιάνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Αν καταφέρουμε κάτι ξεχωριστό σε αυτούς τους τρεις αγώνες θα είναι το καλύτερο για την ομάδα, για τους εαυτούς μας, τη διοίκηση και τον κόσμο. Εμείς δουλεύουμε για να νικήσουμε όλες τις ομάδες. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα».
 
Θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πάρει κάποιο τίτλο;
 
«Για αυτό είμαστε εδώ. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε τίτλο αλλά ξέρω πως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη διαφορά. Ανεβάζουμε κάθε μέρα το βόλεϊ του ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και με τις κατάλληλες κινήσεις που θα γίνουν απ΄ όλους είναι αισιόδοξος».
 
 

Ο Ερνάντο Γκόμεζ MVP της 3ης αγωνιστικής...