Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-02-2015

Γιοβάνοβιτς: «Αφιερωμένο στη σύζυγο μου Μιριάνα»

Rate this item
(0 votes)
Στην σύζυγο του Μιριάνα Γιοβάνοβιτς και στους συμπαίκτες του αφιέρωσε ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς τον τίτλο του MVP στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτόν τον τίτλο. Τον αφιερώνω στην σύζυγο μου Μιριάνα, στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου. Η καλή εμφάνιση που κάναμε με τον Φοίνικα και η νίκη είναι δουλειά όλης της ομάδας. Δεν είναι υπόθεση ενός παίκτη», δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς.

Για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά στην Κρήτη είπε: «Μόλις είδαμε βίντεο όπου ο προπονητής μας ανέλυσε το παιχνίδι του αντιπάλου μας. Τα Χανιά είναι στην Α2 αλλά έχει πολύ καλή ομάδα για την κατηγορία που παίζει. Προσέχουμε κάθε αντίπαλο. Στόχος μας είναι να πάμε στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Πέρυσι φτάσαμε μέχρι τον τελικό και θα είναι μεγάλη επιτυχία αν επαναλάβουμε την ίδια πορεία».

Για το πρωτάθλημα ο MVP της 15ης αγωνιστικής είπε: «Έχουμε δύσκολο αγώνα στη Λαμία το Σάββατο. Πρέπει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο μέχρι το τέλος καθώς και στο πρωτάθλημα ο μεγάλος στόχος θα είναι να μπούμε μέσα στην πρώτη 4αδα».

Σε ερώτηση εάν σκέφτεται να μείνει στην Κηφισιά και την επόμενη σεζόν, γέλασε και είπε: «Μακάρι, θα το ήθελα πολύ γιατί η Κηφισιά λειτουργεί πολύ καλά. Είναι οικογενειακό το περιβάλλον, η διοίηση είναι κοντά στην ομάδα και οι παίκτες αισθάνονται σιγουριά. Περνάω πολύ καλά στην Κηφισιά. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο κι εγώ ευχαριστιέμαι κάθε παιχνίδι».

Ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς MVP της 15ης αγωνιστικής

 

 

Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Γιοβάνοβιτς: «Αφιερωμένο στη σύζυγο μου Μιριάνα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject