Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-11-2015

Ηλίας Λάππας: «Αν πάρουμε βαθμούς από τον Ολυμπιακό θα είναι τεράστια επιτυχία»

Rate this item
(0 votes)
Ο Ηλίας Λάππας ήταν ο καλεσμένος του Παντελή Λώλη στην εκπομπή "Στο Φιλε". Ο 36χρονος ακραίος του Φοίνικα Σύρου μίλησε μεταξύ άλλων για το φετινό πρωτάθλημα, για τους στόχους του Φοίνικα, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο (19.30-Novasports), για τον ΠΑΟΚ, τον Στεφάνου και τον Χριστοφιδέλη και τον Γκόμεζ. Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος ακραίος του «πειρατικού»…
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Βλέπω αρκετές ομάδες να είναι πιο δυνατές από πέρυσι. Βέβαια και την περυσινή χρονιά κάπως έτσι ξεκινήσαμε αλλά κάποιες ομάδες όπως ο Παμβοχαικός και η ΑΕΚ αντιμετώπισαν προβλήματα και έχασαν σε δυναμικότητα. Ελπίζω φέτος τα ρόστερ να παραμείνουν ως έχουν και να συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτό που βλέπουμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές».
 
Για τον Φοίνικα: «Η Σύρος την τελευταία πενταετία είναι ανταγωνιστική, πρωταγωνιστεί αλλά το βήμα παραπάνω δεν είναι εύκολο. όταν έχεις μπροστά σου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με μεγαλύτερο μπάτζετ. Είναι δύσκολο να κάνεις κάτι παραπάνω αλλά στην πορεία ίσως μας βγει».
 
Για την Κηφισιά: «Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να πάει ψηλά. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έκανε λάθος που άφησε να φύγουν Στεφάνου και Χριστοφιδέλης, δύο παίκτες που καλύπτουν την υποδοχή μόνοι τους».
 
Για τον ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ δεν θα δούμε τον Γκόμεζ που για μένα είναι  ίσως ο καλύτερος ξένος συμπαίκτης που είχα. Εντός και εκτός γηπέδου είναι καταπληκτικός παίκτης. Πέρσι στον ΠΑΟΚ αυτός και ο Κουρνέτας έκαναν την διαφορά. Το καλό στον φετινό ΠΑΟΚ είναι ότι κράτησε τον βασικό κορμό. Θα φανεί αν ο Σεπέδα μπορεί να καλύψει τον Γκόμεζ. Ο Σαφράνοβιτς είναι απώλεια γιατί ήταν πολυεργαλείο και δεν έχει ακόμη αντικατασταθεί. Ίσως υπάρξει πρόβλημα στην υποδοχή αλλά ο Κουρνέτας ακόμη και την κακή υποδοχή μπορεί να στην κάνει τέλεια πάσα κι έτσι να διορθωθεί το πρόβλημα».
 
Για τον ίδιο: «Η ηλικία μου είναι γνωστή δεν την έχω κρύψει ποτέ. Μικρός είμαι ακόμη για την Α1, άλλωστε παίζουν μεγαλύτεροι από εμένα. Για την Εθνική δεν νομίζω ότι μπορώ να παίξω γιατί έρχονται νέα παιδιά από πίσω τα οποία πρέπει να δουλευτούν. Πρέπει να γίνει δουλειά σε όλες τις ακαδημίες και σε όλες τις ομάδες. Είχα προτάσεις το καλοκαίρι και από ομάδες της Αθήνας αλλά έμεινα στην Σύρο. Το συμβόλαιο μου είναι ανοικτό όσο χρόνια θέλω και με θέλουν».
 
Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί. Αν νικήσουμε θα δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο, αν χάσουμε δεν τρέχει και τίποτε. Είμαστε νέα ομάδα, θέλουμε αρκετά παιχνίδια, μιας και εδώ στο νησί είναι δύσκολο να δώσουμε φιλικά. Η ομάδα έχει παραπάνω να δείξει και θα το δείξει σύντομα. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ξένους και πάει για πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να πω ότι πάμε να τον νικήσουμε. Αν πάρουμε βαθμό θα είναι επιτυχία, αν πάρουμε βαθμούς θα είναι τεράστια επιτυχία. Πρώτος στόχος θα είναι να σταματήσουμε τον διαγώνιο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει βάθος πάγκου, με τους ακραίους Τσουκ και Κοκκινάκη, έχει κεντρικούς και καλό πασαδόρο».
 
Για τους συμπαίκτες του Ματέο Πάρις (πασαδόρος) και τον Τόμισλαβ Ντόκιτς (διαγώνιος): «Με τον Ματέο νιώθουμε καλύτερα, θεωρώ ότι είναι πιο ποιοτικός από τον Ντάμποβιτς που είχαμε πέρυσι. Τρελός με την καλή έννοια κι αυτός αλλά πιο σταθερός έστω κι αν είναι απρόβλεπτος. Ο Ντόκιτς είναι μεγάλος παίκτης κι ακόμη φέτος είναι στο 50% και στην συνέχεια έχει πιο πολλά να δώσει. Είναι μια ομάδα μόνος του κάνει μπλοκ, επίθεση σερβίς».
 
Για το φαβορί του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι τα φαβορί. Θα κριθεί όμως την κατάλληλη στιγμή, εκεί κοντά στον Απρίλη ποιος θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Το πρωτάθλημα είναι νομίζω τριών ταχυτήτων. Ολυμπιακός ΠΑΟΚ μια ταχύτητα μόνοι τους, μετά Κηφισιά, Φοίνικας, Παμβοχαικός, Παναθηναϊκός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης για τον οποίο ξέρω ότι θα ενισχυθεί τον Δεκέμβριο μάλλον από την σερβική αγορά. Έχω ακούσει για Μιγιαίλοβιτς ίσως και κάποιον άλλο. Αλλά ο Εθνικός έχει και δύσκολη έδρα».
Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Ηλίας Λάππας: «Αν πάρουμε βαθμούς από τον Ολυμπιακό θα είναι τεράστια επιτυχία»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject