Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-02-2016

Σεπέδα: «Αφιερωμένο στη μαμά, στη σύζυγο και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Rate this item
(0 votes)
Σε δύο πολύ ξεχωριστές γυναίκες της ζωής του αφιερώνει ο Κουβανός διαγώνιος του ΠΑΟΚ Ρολάντο Σεπέδα το βραβείο για την ανάδειξη του ως MVP Bίκος Cola της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα». Φανερά χαρούμενος για την χθεσινή του μεγάλη εμφάνιση στο ματς με την Κηφισιά ο Κουβανός διαγώνιος του ΠΑΟΚ Ρολάντο Σεπέδα μόλις ενημερώθηκε για τη διάκριση του είπε:

 

«Αυτό το βραβείο θέλω να το αφιερώσω σε δύο ξεχωριστές γυναίκες της ζωής μου. Τη μητέρα μου και στη γυναίκα μου καθώς χθες ήταν η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που μας στηρίζουν και είναι πάντα δίπλα μας, όπως και χθες σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε».

 

Ο ταλαντούχος διαγώνιος δεν έκρυψε πως περίμενε να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι καθώς αισθανόταν μεγάλη αυτοπεποίθηση και έτοιμος πριν από το παιχνίδι.

 

«Ήμουν σίγουρος ότι θα παίξω καλά. Ένιωθα πολύ καλά πριν από το ματς και το πίστευα ότι θα βοηθούσα την ομάδα να φθάσει στη νίκη. Περνάω τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου και νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα».

«Πήραμε το αίμα μας πίσω»

 

Όσο για τη χθεσινή νίκη ο Ρολάντο Σεπέδα πρόσθεσε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή αντίπαλο. Κερδίσαμε μια ομάδα που μας νικήσει μέσα στην έδρα μας και ουσιαστικά «πήραμε το αίμα μας πίσω». Με τέτοιες επιτυχίες θα οδηγήσουμε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι ο πιο σημαντικός στόχος για την ομάδα».

 

Το Λιγκ Καπ...

 

Αναφορικά με το φάιναλ φορ του League Cup που ακολουθεί ο Σεπέδα εμφανίστηκε ανυπόμονος: «Το League Cup είναι μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση καθώς θα κληθούμε να παίξουμε απέναντι σε ομάδες πολύ καλές που μας είχαν νικήσει στην αρχή της σεζόν. Βέβαια, τώρα η ομάδα έχει αλλάξει πολύ και ήδη δείχνουμε και  μέσα στο γήπεδο ότι αρχίζουμε να δένουμε σαν ομάδα».

Ο Αμπρέου Σεπέδα MVP Βίκος Cola της 17ης αγωνιστικής

 

 

Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Σεπέδα: «Αφιερωμένο στη μαμά, στη σύζυγο και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject