Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-09-2016

Π. Ταρνατόρος: «Βιτρίνα του ελληνικού βόλεϊ η Volley League ΠΑΜΕ Στοίχημα»

Rate this item
(0 votes)
Με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League ΠΑΜΕ Στοίχημα ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ), Παντελής Ταρνατόρος, μίλησε στο zougla.gr για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο βόλεϊ.

«Θέλουμε κόσμο, όχι βία στα γήπεδα, φερέγγυες ομάδες και επαγγελματίες αθλητές», σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και συμπλήρωσε ότι στόχος είναι να διεξαχθεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που θα ελκύει τις οικογένειες στα γήπεδα.

Ο Παντελής Ταρνατόρος χαρακτήρισε το πρωτάθλημα της Volley League ΠΑΜΕ Στοίχημα ως βιτρίνα του ελληνικού βόλεϊ και υπογράμμισε ότι τα δύο τελευταία χρόνια η λίγκα αποκτά την αίγλη του παρελθόντος, καθώς επιστρέφουν στα τάραφλεξ μεγάλα ονόματα του αθλήματος, όπως ο Αγκάμεζ και ο Γκόμεζ.

Αφού εξέφρασε την ελπίδα του για ένα όμορφο πρωτάθλημα επεσήμανε ότι πρότυπο της λίγκας είναι η Ιταλία και δήλωσε ότι οι ομάδες της περιφέρειας όπως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Ορεστιάδα, ο Παμβοχαϊκός και ο Φοίνικας Σύρου προσφέρουν το «αλατοπίπερο» της επιτυχία στην διοργάνωση.

Αναφορικά με τα προβλήματα στάθηκε στους αγωνιστικούς χώρους και την βελτίωση που χρειάζονται και ανέφερε ότι τόσο η λίγκα, όσο και οι ομάδες θα πρέπει να βγουν στην αγορά για να αναζητήσουν χοηγρίες, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στη NOVA και τον ΟΠΑΠ που αποτελούν τους μεγάλους χορηγούς.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ΕΟΠΕ, η οποία λειτουργεί με προσωρινή διοίκηση και ευχήθηκε να διεξαχθούν το συντομότερο εκλογές, μέσω των οποίων θα προκύψει μόνιμη και συμπαγής διοίκηση.

Η κλήρωση του 49ου πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» διεξήχθη στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Σήμαντρον» στον Ελαιώνα Αχαΐας και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 22 Οκτωβρίου 2016.

Ακούστε τι δήλωσε στο zougla.gr ο Παντελής Ταρνατόρος: EΔΩ

 

Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Π. Ταρνατόρος: «Βιτρίνα του ελληνικού βόλεϊ η Volley League ΠΑΜΕ Στοίχημα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject