Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-12-2016

Μιχάλης Κρασιάς: «Το Λιγκ Καπ θα ανεβάσει το βόλεϊ σε Κύπρο και Ελλάδα» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Μιχάλης Κρασιάς μετά την ολοκλήρωση των επαφών που είχε στην Αθήνα για οργανωτικά θέματα του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2017 παραχώρησε συνέντευξη όπου εξέφρασε την αισιοδοξία για την επιτυχία της διοργάνωσης, αναφέρθηκε σε οργανωτικά θέματα και στη σημασία της διοργάνωσης για το κυπριακό βόλεϊ. Επίσης μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν και πάλι στο μέλλον κυπριακές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα και έδωσε ξεχωριστή ευχή για το 2017.

«Η διοργάνωση του Λιγκ Καπ είναι ο στόχος που θέσαμε εδώ και αρκετό καιρό με την ΕΣΑΠ και ιδιαίτερα με τον κ. Ταρνατόρο. Βρισκόμαστε πλέον στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Επειδή υπήρψαν αμφισβητήσεις για το αν θα γίνει η διοργάνωση, τώρα πλέον μπορώ να δηλώσω ότι έχει οριστικοποιηθεί. Για μένα ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο θέμα και πλέον μιλάμε για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και θα είμαστε έτοιμοι να γίνει μία διοργάνωση εφάμιλλη του Τσάμπιονς Λιγκ», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο πρόεδρος του Κυπριακού αθλητισμού μας στηρίζει πλήρως και θα είναι ύπο την αιγίδα του Κυπριακού αθλητισμού. Από την πλεθυρά του Υπουργίου Δικαιοσύνης ζητήθηκε να μην γίνει η διοργάνωση γιατί φοβούνται τις πληροφορίες που έρχονται από την Ελλάδα με τον κίνδυνο των επεισοδίων. Εξηγήσαμε σε όλους ότι θα γίνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να γίνει μία γιορτή του βόλεϊ».

Για τα εισιτήρια και αν μπορεί ένας Έλληνας να δει το φάιναλ-4: «Ένας Έλληνας κάτοικος Κύπρου μπορεί να δει τους αγώνες. Αν είναι κάτοικος Ελλάδας δεν θα μπορεί. Η διοργάνωση θα είναι αποκλειστικά για τους Έλληνες της Κύπρου».

Για την προμήθευση των εισιτηρίων: «Μπορούν μέσω διαδικτύου, θα είμαστε έτοιμοι για την πώληση γύρω στις 10 Ιανουαρίου και οι άνθρωποι του βόλεϊ μπορούν επίσης από την Ομοσπονδία. Θα υπάρχει ταυτοποίηση, να δηλώσουν Ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας και θα είναι απαραίτητο για να πλησιάσουν στο γήπεδομ θα πρέπει να έχουν μαζί της την πολιτική ταυτότητα τους».

Για το κυπριακό βόλεϊ: «Γνωρίζουμε ότι το ελληνικό βόλεϊ είναι πιο ψηλά από το κυπριακό. Και εμείς Έλληνες είμαστε, θέλουμε την στήριξη των Ελλήνων και θέλουμε να βρούμε τρόπο για να ανέβει το βόλεϊ πιο ψηλά».

Για τις... σκέψεις για ενιαίο πρωτάθλημα: «Η τελευταία ομάδα που έπαιξε σε ελληνικό πρωτάθλημα ήταν η Ανόρθωση. Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Φυσικά επειδή τώρα πάμε για τη λύση του κυπριακού, θα πρέπει να περιμένουμε γιατί το ζήτημα είναι πολιτικό». 

Κλείνοντας ο κ. Κρασιάς έκανε μία ευχή για το 2017: «Να ευχηθώ για το 2017 σε όλους υγεία και ευτυχία. Να ευχηθώ ιδιαίτερα για το βόλεϊ και της Κύπρου και της Ελλάδας να ανέβει πιο ψηλά. Για την Κύπρο να βρεθεί λύση και τουλάχιστον οι περισσότεροι πρόσφυγες να πάνε στα σπίτια τους».









Media

Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Μιχάλης Κρασιάς: «Το Λιγκ Καπ θα ανεβάσει το βόλεϊ σε Κύπρο και Ελλάδα» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject