Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-06-2018

Νίκος Νικολινάκος: «Ελπίζω να βρεθεί ανάδοχη κατάσταση και να αγωνιστεί ο Εθνικός»

Rate this item
(0 votes)
Ο απερχόμενος πρόεδρος και χρηματοδότης του ΤΑΑ Εθνικός Πειραιώς Νίκος Νικολινάκος παρέστη στην εκλογοαπολογιστική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ. Μίλησε στην webcamera της ΕΣΑΠ για την απόφαση του να αποχωρήσει από τα ηνία του τμήματος. Τόνισε πως η απόφαση του είναι οριστική και δεν αλλάζει. Εξέφρασε την ελπίδα του πως ο Εθνικός θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα, μίλησε για τις δύσκολες και πικρές στιγμές αλλά και για το μεγάλο του παράπονο…
«Εχω πάρει την απόφαση μου για την οριστική μου απόφαση και την έχω ανακοινώσει κιόλας εδώ και 20 ημέρες περίπου. Είναι μία απόφαση που αφορά προσωπικούς λόγους και ειδικότερα οικογενειακούς και επαγγελματικούς που δε μου επιτρέπουν την περαιτέρω ενασχόληση μου με το τμήμα».

Με την αποχώρηση σας κλείνετε γενικά την πόρτα του Εθνικού Πειραιώς και του βόλεϊ;

«Πράγματι ο σύλλογος με την αποχώρηση μου είναι σε μία πλήρη καθαρή θέση. Δεν υπάρχουν οφειλές σε συντελεστές και συνεργάτες. Ετσι εξάλλου ήταν και όλα τα χρόνια ο Εθνικός που βρισκόμουν στην προεδρία της διοίκησης. Δεν υπήρχε οφειλή. Το τμήμα διακρίνονταν από μία συνέπεια και οργάνωση στη λειτουργία του γενικότερα».

Τι έχετε να συμβουλεύσετε τους ανθρώπους που θα πάρουν τα κλειδιά του τμήματος;

«Κατ΄αρχήν ελπίζω να βρεθούν άνθρωποι που θα παραλάβουν τα κλειδιά του τμήματος ώστε να συνεχίσουν την πορεία των τελευταίων χρόνων στην ομάδα. Σε αυτή την φάση η προσπάθεια μας είναι επικεντρωμένη να βρεθεί μία ανάδοχη κατάσταση. Για αυτό το μεταβατικό στάδιο είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με την τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει για το πως κινείται ένα τμήμα βόλεϊ αλλά και να δώσω τις συμβουλές μου για το πως θα κινηθεί η ομάδα».

Επομένως δεν θα δημιουργηθεί κενό, θα κατέβει κανονικά η ομάδα στην Volley League;

«Ελπιζω να μην υπάρξει κενό…».

Ποια ήταν η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή στα 10 χρόνια που βρεθήκατε στο τιμόνι του τμήματος βόλεϊ;

«Ηταν πολλές οι καλές και οι καλές στιγμές. Τι να πρωτοθυμηθώ. Σίγουρα η κορυφαία στιγμή και η μεγαλύτερη χαρά ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 ανδρών και η άνοδος στην Α1».

Και η πιο δύσκολη στιγμή;

«Οι πίκρες ήταν πολλές αλλά δεν πρέπει να τις πούμε τώρα».

Είχατε βοήθειες όλα αυτά τα χρόνια;

«Δεν υπήρχε η παραμικρή βοήθεια ή μάλλον υπήρχαν κάποιες ελάχιστες αλλά εξαιρέσεις των ανθρώπων του Εθνικού. Αυτό που αποκόμισα ένα χρόνο λειτουργίας στην Βόλεϊ Λιγκ είναι ότι ο Εθνικός Πειραιώς δεν έχει την αντιμετώπιση και τις διευκολύνσεις που έχουν άλλες ομάδες. Άλλες ομάδες έχουν στήριξη από Περιφέρεια, από Δήμους, γενικότερα τηντοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό που για άλλες ομάδες είναι αυτονόητο και δεδομένο για τον Εθνικό είναι απλησίαστος στόχος. Ο Εθνικός ήταν παντελώς μόνος του και σε ζητήματα που αφορούσαν το γήπεδο αλλά και σε οικονομική βοήθεια από τους φορείς. Πρέπει να αλλάξει όλο αυτό, να γίνει ένα μεγάλο ταρακούνημα και να βοηθηθεί ο Εθνικός ώστε να μπορέσει να πορευτεί».

Στο γήπεδο θα σας βλέπουμε;

«Φυσικά…».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Νίκος Νικολινάκος: «Ελπίζω να βρεθεί ανάδοχη κατάσταση και να αγωνιστεί ο Εθνικός»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject