Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-04-2019

Τακουρίδης και Τερζής αγκαλιά με την κούπα: «Η ευχή και οι συγκινητικές αφιερώσεις τους» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΟΚ έκαναν ο Γιάννης Τακουρίδης και ο Θάνος Τερζής. Αμφότεροι είχαν μιλήσει και στη Ρόδο μετά την κατάκτηση του κυπέλλου του 2018 και το ίδιο έκαναν και εφέτος στην web camera της Volley League.

Μίλησαν για την κατάκτηση του κυπέλλου, έκαναν συγκινητικές αφιερώσεις, αναφέρθηκαν στις αλλαγές που έγιναν μεσούσης της σεζόν και μίλησαν για τον Ολυμπιακό, τον Ηρακλή και το πρωτάθλημα και άλλα πολλά...

Ο Γιάννης Τακουρίδης κρατώντας την κούπα μίλησε αρχικά για το φάιναλ-4 του κυπέλλου:

«Η εφετινή διοργάνωση θύμιζε την περσινή διοργάνωση στη Ρόδο επειδή αντιμετωπίσαμε και νικήσαμε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό και τον Ηρακλή στον τελικό. Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο ημιτελικός είχε μεγάλη ένταση και πολύ κούραση. Αυτό φάνηκε στην αρχή που δε μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ο Ηρακλής μπήκε πολύ πιο δυνατά σε σύγκριση με τον περσινό τελικό και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το κύπελλο κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Για τις αλλαγές και την έλευση των νέων παικτών που προσαρμόστηκαν άμεσα: «Η ομάδα έχει αλλάξει για άλλη μία φορά και πάλι προς το καλύτερο από το Νοέμβριο και μετά. Οι αλλαγές που έκανε η διοίκηση βοήθησαν πολύ. Εμείς προσπαθούμε ανάλογα κάθε φορά ώστε να βάζουμε στο κλίμα και στη νοοτροπία του ΠΑΟΚ τους νέους παίκτες».

Για το ρίσκο των αλλαγών: «Τον σχεδιασμό και τις αλλαγές τις κάνει η διοίκηση. Εμείς είμαστε αθλητές και οφείλουμε να σεβαστούμε σε οτιδήποτε κάνει η διοίηση και να προσαρμοζόμαστε ανάλογα. Εχουμε μάθει στα δύσκολα στον ΠΑΟΚ»,

Πόσο βοήθησε η έλευση του Γιούρι Φιλίποφ: «Εφερε σίγουρα ηρεμία η αλλαγή προπονητή. Βέβαια τη δεδομένη στιγμή και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να έρχονταν δεν θα προλάβαινε να κάνει πολλά πράγματα. Τα παιχνίδια είναι πολύ κοντά. Σίγουρα απελευθερώνει την ψυχολογία των παικτών, στο όποιο αρνητικό υπήρχε. Ηταν μία αλλαγή, ένας άλλος αέρας».

Για τον τρίτο ημιτελικό με την Κηφισιά και την... επανεκκίνηση ενόψει των τελικών: «Ετσι όπως έγινε εφέτος η διοργάνωση του κυπέλλου που είναι τόσο κοντά στους ημιτελικούς δε μας αφήνει περιθώρια για πανηγύρια. Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε για να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς και μετά να κάνουμε επανεκκίνηση στο μυαλό μας για τους τελικούς».

Η συγκινητική αφιέρωση στη μνήμη του προπονητή Γιώργου Περσιανλή που έφυγε πρόωρα από τη ζωή: «Κάθε κύπελλο και κάθε τίτλο που κατακτώ το αφιερώνω στη μνήμη του ανθρώπου που μου έμαθε όχι μόνο το βόλεϊ αλλά και πολλά πράγματα σαν άνθρωπο και αναφέρομαι στον Γιώργο Περσιανλή που έφυγε πρόωρα από κοντά μας και για αυτό μετά τα ματς που νικήσαμε ξέσπασα».

Θάνος Τερζής: «Aφιερωμένο στα παιδιά μου που με στερούνται»

Οι διαφορές των αγώνων με Ολυμπιακό και Ηρακλή και για το «μέταλλο» που έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ: «Τα δύο παιχνίδια σε αυτό το φάιναλ-4 ήταν εντελώς διαφορετικά. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν πιο κοντά στο φιλέ, ήταν ένα παιχνίδι τακτικής και δύναμης. Ο αγώνας με τον Ηρακλή είχε παιχνίδι πιο μακριά από το φιλέ, ήταν πιο τεχνικό, είχε άμυνες και ο Ηρακλής έδειξε αξιόμαχο σύνολο. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολος ο τελικός με τον Ηρακλή. Υπήρχε νευρικότητα αλλά στους σημαντικούς πόντους δείξαμε σοβαρότητα, πήραμε τους πόντους που έπρεπε. Ένα μπράβο στον Ηρακλή αλλά ένα πιο μεγάλο μπράβο σε μας. Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, έχουμε περάσει πολλά αλλά ειδικά εφέτος αλλά έχουμε αποκτήσει ένα μέταλλο το οποίο το δείχνει αυτή την περίοδο και ειδικά την περίοδο του Απριλίου και του Μαΐου που κρίνονται οι κούπες».

Η αφιέρωση του για το κύπελλο: «Αφιερώνω την κούπα στα δυο μου παιδιά που μας στερούνται».

Για τον τρίτο αγώνα με την Κηφισιά και τους τελικούς: «Εχουμε το παιχνίδι με την Κηφισιά. Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε και να έχουμε περίοδο ξεκούρασης την περίοδο του Πάσχα και να προετοιμαστούμε για τους αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Τακουρίδης και Τερζής αγκαλιά με την κούπα: «Η ευχή και οι συγκινητικές αφιερώσεις τους» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject