Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-12-2013

Η κλήρωση του φάιναλ-4 League Cup «Στο Φιλέ» της NOVA και καλύτερη ομάδα Α΄γύρου

Rate this item
(0 votes)
Παραμονή Χριστουγέννων στην εορταστική εκπομπή «Στο Φιλέ» της ΝΟVA με τον Παντελή Λώλη θα γίνει η κλήρωση του φάιναλ-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Αλεξανδρούπολη 31 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2014 με τη συμμετοχή του Εθνικού, του Φοίνικα Σύρου, του Γ.Σ.Λαμία και της ΑΕΚ, ενώ θα παρουσιαστεί και η κορυφαία 7αδα του Α΄γύρου.
Στο στούντιο θα είναι ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος και οι αθλητές Σταύρος Κατσανεβάκης, Νίκος Αγγελόπουλος που θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ και τον Εθνικό αντίστοιχα. Επίσης, θα γίνει σύνδεση με το στούντιο στη Θεσσαλονίκη όπου είναι προσκεκλημένοι ο Μανώλης Δημητριάδης του Γ.Σ.Λαμία και ο Γιάννης Τακουρίδης του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου.
Επίσης, θα δείτε video με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής αλλά και το τι ψήφισαν οι 12 προπονητές για την καλύτερη ομάδα του Α΄γύρου στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14.
Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Η κλήρωση του φάιναλ-4 League Cup «Στο Φιλέ» της NOVA και καλύτερη ομάδα Α΄γύρου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject