Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-01-2014

Το League Cup «Νίκος Σαμαράς» αρχίζει από τη... NOVA

Rate this item
(0 votes)
Η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, μας βάζει στο κλίμα του Final Four του 3ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» που θα μεταδοθεί απευθείας από τα κανάλια Novasports!
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 18:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Στο Φιλέ» μέσα από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD στην οποία σε ζωντανή σύνδεση από την Αλεξανδρούπολη θα μιλήσουν για την διοργάνωση, ο πρόεδρος του τοπικού Εθνικού, Γιάννης Τζήμας και ο αρχηγός της ομάδας Γρηγόρης Σιδηρόπουλος. Οι δύο άνδρες μιλάνε στον Παντελή Λώλη για το επικείμενο Final Four αλλά και για τους στόχους της ομάδας τους.

Επίσης, οι φίλοι του βόλεϊ μέσα από την εκπομπή «Στο Φιλέ» θα παρακολουθήσουν και το pre game του νοκ άουτ αγώνα Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ Ανδρών. Σε ζωντανή σύνδεση από το κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» στην Σύρο, ο Ισίδωρος Πρίντεζης θα μεταφέρει στους συνδρομητές τα πρώτα στοιχεία από το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, που πέρσι αποτέλεσε το ζευγάρι του τελικού.
 
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής της Volley League.
Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Το League Cup «Νίκος Σαμαράς» αρχίζει από τη... NOVA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject