Print this page
01-02-2014

Συνέντευξη Τύπου: «Ο Σαμαράς μας έδωσε ώθηση...» (video)

Rate this item
(1 Vote)
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του τελικού μίλησαν ο ακραίος του Φοίνικα Ηλίας Λάππας, ο προπονητής του Φοίνικα Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο ακραίος της ΑΕΚ και καλύτερος επιθετικός της διοργάνωσης Πέτρος Πέτρογλου και ο προπονητής της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας:
Ηλίας Λάππας: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έπαιξε δύο εκπληκτικά ματς. Μας πίεσε στο σερβίς. Εμείς δεν είχαμε καλή υποδοχή. Ήταν λίγο καλύτεροι και πήρε το κύπελλο. Σίγουρα υπάρχει κούραση, ειδικά στο πέμπτο σετ αλλά δεν είναι η αιτία της ήττας. Έχουμε χάσει το κύπελλο και το Λιγκ Καπ και ο μόνος στόχος που μας απομένει είναι το πρωτάθλημα. Θα δουλέψουμε και για κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα δουλειά και νίκη σε κάθε παιχνίδι».
 

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Στα διαστήματα που η ΑΕΚ μας πίεσε στο σερβις,  μας χαλούσε την υποδοχή και δημιούργησε πρόβλημα. Εμείς δεν κατάφεραμε να πιέσουμε στο σερβις αν και ήταν καλά τα σερβις μας.  Η ΑΕΚ κράτησε την υποδοχή της. Δεν υπάρχουν πολλά να διορθωθούν. Χάσαμε ένα πολύ δυνατό ματς από τον ολυμπιακό και σήμερα έναν τελικό από την ΑΕΚ. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τον πόντο επιπλέον».

 

Πέτρος Πέτρογλου:  Συγχαρητήρια στη Σύρο. Ήρθαμε σαν αουτσάιντερ αλλά τις δύο μέρες δουλέψαμε και κρατήσαμε τακτικά.  Η δυναμική των δύο ομάδων που κερδίσαμε ήταν μεγαλύτερη. Αφιερώνω τη νίκη στην οικογένειά μου και στους φίλους της ΑΕΚ

 

Άκης Φλαούνας: «Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα το νικητή. Κερδίσαμε μια ομάδα από τις καλύτερες και θα το καταφέρναμε με έναν τρόπο. Πιέσαμε την υποδοχή του Φοίνικα και βρήκαμε το φάρμακο της δικης μας υποδοχής. Το κύπελλο σημαίνει την αναγέννηση του τμήματος βόλει της ΑΕΚ. Αυτό θα έρθει με δουλειά και συνεργασία διοίκησης και παικτών.  Έχουμε κερδίσει όλες τις ομάδες πάνω από μας και αυτό γεμίσει ευθύνες. Οι οπαδοί της ΑΕΚ καλά κάνουν που προσδοκούν κύπελλα. Θέλουμε πλησιάσουμε την τετράδα και να μπούμε σε αυτήν. Με τον Πέτρο έχουμε κοινό φίλο. Μιλάω σαν να είναι εδώ ο Νίκος Σαμαράς.  Αυτό μας έδωσε μια έξτρα ώθηση».

 

st.jpgpetroglou.jpgaek11.jpgkotsatos-makris.jpgfoinikas.jpgkretsis.jpgPAJIAN-KOTSATOS.JPGfinal2.jpgkamarikos-kotsatos.jpgflaounas-kotsatos.jpg

Albums



AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media






br>

br>