Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-10-2014

Στο Βραχάτι το ραντεβού Παμβοχαϊκού, Παναθηναϊκού και Λαμίας

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος το Βραχάτι φιλοξενεί όμιλο του League Cup «Νίκος Σαμαράς». Η ανανεωμένη ομάδα του Παμβοχαϊκού, ο Γ.Σ.Λαμία και ο Παναθηναϊκός θα δώσουν τις μάχες τους για τον Γ΄όμιλο της διοργάνωσης με στόχο την πρώτη θέση που οδηγεί στο φάιναλ-4.

Ο αγώνας μεταξύ του Γ.Σ.Λαμία και του Παναθηναϊκού θα ανοίξει το πρόγραμμα του ομίλου, ενώ ο Παμβοχαϊκός έχει ρεπό. Η Λαμία με προπονητή τον Γιάννη Μέλκα θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους» με στόχο μια καλή εμφάνιση και την δεύτερη πρόκριση σε φάιναλ-4 μετά τη σεζόν 2011-12.

Ο Παναθηναϊκός στις τρεις διοργανώσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν δεν έχει προκριθεί σε φάιναλ-4 και ο προπονητής του Δημήτρης Ανδρεόπουλος μιλώντας στο paovolleyball.gr ανέφερε: «Ξεκινούν και επίσημα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Σε γενικές γραμμές είμαστε έτοιμοι για αυτό το ξεκίνημα. Μπαίνουμε σε μια δύσκολη διοργάνωση για να διεκδικήσουμε το ό,τι καλύτερο. Φυσικά και ξέρουμε τις δυσκολίες του ομίλου αφού οι αντίπαλοί μας είναι δυο καλές ομάδες, στόχος της ομάδας είναι να κυνηγάει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Ο Ανδρεόπουλος θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, τη Λαμία στην οποία αγωνίζεται ο Γιάννης Μαδούρας ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα την παλιά του ομάδα. Η Λαμία κατεβαίνει με ανανεωμένο ρόστερ υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μέλκα. «Επιτέλους θα γίνουν αγώνες. Θα παίξουμε με δύο δυνατές ομάδες. Με τον Παναθηναϊκό δώσαμε δύο φιλικά κι έχουμε μία καλή εικόνα. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει βήματα προόδου αλλά κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση», είπε ο Γιάννης Μέλκας.

Ο οικοδεσπότης Παμβοχαϊκός που στην πρεμιέρα θα είναι «θεατής» παρουσιάζεται ανανεωμένος κατά τα 2/3 σε σχέση με το περσινό ρόστερ και ο προπονητής της ομάδας του Βραχατίου Γιώργος Κλαρούδας περιμένει να δώσει η ομάδα του τις πρώτες της εξετάσεις. «Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Ακόμα θέλουμε χρόνο για να παρουσιάσουμε τις δυνατότητες μας. Θέλουμε να πάμε στο φάιναλ-4 αρκεί να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε και να βρούμε τα πατήματα μας. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει», είπε ο Γιώργος Κλαρούδας.
 
Γ΄ΟΜΙΛΟΣ (Έδρα: Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» - Βόχα)
1η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014
18.30: Γ.Σ.Λαμία - Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Κτενάς. Γραμματεία: Κτενά.
2η αγωνιστική – Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
19.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Γ.Σ.Λαμία
Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Κτενάς. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.
3η αγωνιστική – Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
19.30: Παναθηναϊκός - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός  
Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ειρήνη. Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Καλομοίρης. Γραμματεία: Κτενά.
 
 
ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ
2013-14: ΑΕΚ
2012-13: Ολυμπιακός
2011-12: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Στο Βραχάτι το ραντεβού Παμβοχαϊκού, Παναθηναϊκού και Λαμίας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject